2023 nu a început prea bine pentru Dorian Popa.

Una caldă, alta rece pentru Dorian Popa! Vloggerul nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. În loc să se bucure de noua achiziție pe patru roți, artistul face vizite la spital. Un moment de neatenție l-a costat destul de mult pe Dorian care s-a ales cu o pereche de cârje.

Dorian Popa are o viață extrem de activă și categoric nu are timp să se plictisească. În cazul lui, nicio zi nu seamănă cu alta, iar asta îl ajută să simtă adrenalina. Dorian este mereu conectat la comunitatea lui de fani din online și le povestește tot ceea ce face. Recent, vloggerul nu a avut să le dea vești prea bune, iar apariția lui în cârje a spus totul.

Optimist din fire, Dorian Popa a ales să facă haz de necaz și de data asta. Artistul a postat în online filmarea în care se vede foarte bine cum s-a petrecut totul. Vloggerul era în fața garajului, în momentul în care a vrut să meargă la baie. Pentru că ține foarte mult la ordine și curățenie, a decis să nu mai intre în casă. Doamna de la curățenie tocmai ce își terminase treaba, așa că a ales să meargă la altă baie.

Dorian Popa face haz de necaz

În fața garajului, din cauza temperaturilor cu minus, apa a înghețat. Cu ochii în telefon, Dorian Popa nu s-a mai uitat pe unde calcă, iar acela a fost momentul fatidic. Dorian a pășit greșit, iar, în primă fază, a crezut că piciorul este luxat. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a mers la medic pentru a primi diagnosticul corect.

Acum, după ce a primit îngrijirile de care avea nevoie, Dorian a decis să le povestească și fanilor cum s-a întâmplat totul. Deși pare incredibil cum s-a desfășurat totul, clar artistul a fost urmărit de ghinion în acea zi.

„Am alunecat de 3-4 ori. Iarăși m-am întrebat de 50.000 de ori „să-mi schimb adidași, să-mi iau bocancii?! Nu mă, ce se poate întâmpla?! Lasă că stau eu pe poziții. Când să dau să plec spre baie, fix pe marginea rampei!

Știu că dobitul principal sunt eu, dar apa pe care o foloseam era călduță. Problema e că ea a înghețat pe marginile rampei, o pojghiță mică, atât cât să aluneci! Bine că nu am picat pe genunchiul operat.”

 

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.