Nu mai este niciun secret faptul că Dorian Popa este un împătimit al lucrurilor scumpe. Fie că este vorba despre mașini sau accesorii, vloggerul aruncă cu banii în stânga și-n dreapta pentru pasiunile sale. În afară de Lamborghini, una dintre cele mai scumpe achiziții recente este o geacă.

Dorian Popa s-a pregătit temeinic pentru sezonul de iarnă. Artistul a vrut să sfideze temperaturile scăzute cu haine pe măsură. Zilele trecute, „Domnul Hâtz” și-a cumpărat o geacă care, la prima vedere, poate părea una banală. Însă aspectul care o face specială a fost descoperit chiar de către Cori, din întâmplare.

Fără să știe și fără să își propună asta, Dorian Popa și-a cumpărat o geacă cu încălzire. Mai exact, în unul dintre buzunarele interioare, aceasta are un sistem de încălzire care se activează cu un buton. Butonul a fost văzut, pentru prima dată, de Cori. Inițial, Dorian nu i-a acordat atenție și și-a văzut de drum. Abia mai apoi a realizat că geaca pe care a plătit 6.000 de euro bine la pachet și cu această dotare.

Dorian Popa, aroganța supremă. Cât a plătit vloggerul pentru o simplă geacă social media

Dorian Popa, posesor de Lamborghini

Recent, artistul a primit unul dintre cadourile pe care le aștepta de luni bune. Încă de anul trecut, aceasta și-a anunțat fanii că în 2023 va fi proprietarul unui Lamborghini. Și cum de fiecare dată când spune ceva se ține de promisiune, iată că mașina i-a fost livrată pe platformă zilele trecute.

Însă, Dorian Popa nu se mulțumește doar cu atât. În ciuda faptului că Lamborghini a fost visul lui, acum, se pare că i s-a pus pata pe o altă mașina. Ba mai mult, deja a început să strângă banii pentru un alt bolid. Dorian și-a propus ca, cel târziu în 2024, în garajul lui să se afle și un Rolls Royce. La cât de ambițios și determinat îl știm, nimic nu va fi imposibil pentru el.