Dorian Popa are milioane de fani, la propriu. Artistul este îndrăgit de foarte multă lume, iar cererile pentru concerte par mai multe ca niciodată. Pandemia l-a ținut departe pe Dorian de fanii lui, dar acum poate răsufla ușurat.

Dorian Popa are fani în toate colțurile țării. De când s-au ridicat restricțiile, acesta a străbătut mii de kilometri pentru a-și onora toate concertele stabilte deja. Dorian este mereu un om de cuvânt, iar dacă promite ceva, nu se lasă până nu duce la îndeplinire acel fapt.

În timpul pandemiei, Dorian Popa a fost nevoit să își anuleze toate concertele. Dar asta nu a însemnat că nu a mai fost la fel de activ. Artistul s-a concentrat mai mult pe vloguri și tot a ținut legătura cu fanii lui. Iubitul lui Babs a comunicat non-stop cu fanii lui, iar asta a contribuit masiv la creșterea numărului de urmăritori.

Dorian Popa, gest uimitor pe scenă. Ce a făcut artistul în fața a sute de fani Facebook

Dorian Popa se simte în elementul lui pe scenă

Tot în timpul pandemiei, Dorian Popa a făcut o mare parte din primul lui cartier rezidențial. Cei care îl urmăresc sunt la zi cu tot procesul de construcție. Vloggerul nu a avut deloc timp să se plictisească, dar a recunoscut că tot scena îi este mai dragă.

În ultima perioadă, Dorian Popa a străbătut mii de kilometri dintr-un oraș în altul pentru a-și întâlnii fanii. Acesta nu duce deloc lipsă de imaginație și, drept dovadă, niciun concert nu seamănă cu celălalt. La unul dintre spectacolele recente, artistul a fost surprins într-o ipostază în care nu mulți au ocazia să-l vadă.

Pentru a-și distra publicul, Dorian este capabil să facă orice. Dacă înainte se urca pe schelele scenei și dansa, de data asta, a fost un pic mai cuminte. Artistul a pus mâna pe mătură și, amuzant ca de obicei, a început să facă curat în urma lui. Momentul a devenit deja viral.

 

@romescunicu #5pasidebine #misiuneatiktok #dorianpopa #chelutu @dorianpopa ♬ Inoata Chelutu – Dorian Popa