Dorian Popa și Cheluțu sunt una dintre cele mai profitabile formule din online-ul românesc.

Nu mai este un secret faptul că Dorian Popa este un mare iubitor de animale. Până a nu-l adopta pe Cheluțu, acesta avea în posesie pisicile prețioase. De când cu Cheluțu, viața lui Dorian s-a schimbat din toate punctele de vedere.

Dorian Popa a fost mereu genul de persoană care este impresionată de poveștile triste ale animăluțelor. Destinul a făcut ca, la un moment dat, el să fie cel care îl adoptă pe Cheluțu. Viața cu blănosul nu a fost deloc una ușoară, mai ales că patrupedul a avut grave probleme de sănătate.

Dorian Popa a investit mulți bani, timp și energie pentru a-l face bine pe Cheluțu. Animalul a simțit sentimentele reale ale vloggerului față de el și s-a atașat imediat. Nu a trecut mult timp și câinele artistului a devenit cel mai cunoscut patruped de pe Instagram și nu numai.

Cheluțu, un patruped prețios. Câți bani i-a băgat în conturi, până acum, lui Dorian Popa
Facebook

Dorian Popa: „Cheluțu e sufletul meu”

Cheluțu poate spune că este un câine independent, în adevăratul sens al cuvântului. Deși părea o adevărate nebunie, câinele lui Dorian a avut propria lui piesă. „Înoată Cheluțu” a devenit instant virală și l-a făcut pe blanos și mai celebru decât înainte.

Numele animalului era pe buzele tuturor, mai ales după ce s-a lansat în muzică. Nu a mai trecut mult timp și Dorian împreună cu prietenul lui blănos au început să primească diverse propuneri de promovare. Impropriu spus, dar Cheluțu a reușit să semneze unele dintre cele mai profitabile contracte cu brand-uri de profil canin și nu numai.

Dorian Popa a fost mereu sincer și și-a asumat faptul că patruperdul este o comoară la casa omului. La propriu. Deși mulți spun că este doar un câine, Cheluțu este mai mult de atât, este parte din familie. În plus, animăluțul i-a virat stăpânului său în conturi mai bine de 200.000 de euro. Dorian este foarte mândru de Cheluțu, dar și se inițiativa lui de a-l face vizibil în online.

@video.clipuri1 #dorianpopa #chelutu #podcast #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.