Dorian Popa și Babs sunt împreună de aproape 10 ani.

Dorian Popa și Babs formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi nu se afișează prea des împreună, dar asta nu înseamnă că lucrurile dintre ei nu funcționează la fel de bine ca la început.

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au cunoscut în urmă cu aproape 10 ani. Pe vremea aceea, Dorian nu era la fel de cunoscut ca acum. Drumul lui spre celebritatea abia atunci începea, odată cu serialul „Pariu cu viața”. Rolul din serial a făcut ca artistul să aibă mii de fane, însă doar Babs i-a cucerit inima.

Atunci când juca în „Pariu cu Viața”, Dorian Popa era cunoscut de o țară întregă. Cu excepția lui Babs, care a recunoscut că nu se uita prea mult la televizor. Tocmai de aceea, atunci când a fost atrasă de Dorian, nici nu știa că viitorul ei iubit este celebru.

„Sincer, nu știam cine este. Spre rușinea mea, nu prea m-am uitat la televizor. Într-un fel, a fost mai bine că nu știam foarte multe despre el. Probabil, dacă știam, nu m-aș fi băgat. La început, nu gândești atât de mult în viitor. Nu am știut că o să ajungem aici”,povestea Babs.

Cum s-au cunoscut Dorian Popa cu iubita lui. Babs habar nu avea că iubitul ei este celebru
Instagram

Dorian Popa și Babs nu cred în ideea de căsătorie

Dorian și Claudia consideră că asta este un avantaj și că a avut ocazia să se cunoască mult mai bine. Nu este deloc ușor să fii iubita lui Dorian Popa, însă Babs a rezistat alături de el. Claudia nu și-a dorit niciodată să fie celebră și nici nu a profitat de faima partenerului său.

Iubita lui Dorian și-a dorit să fie independentă din punct de vedere financiar și a avut parte de toată susținea partenerului său. Babs are propriul atelier de creație vestimentară, o afacere care merge foarte bine. Partenera artistului și-a constituit propria clientelă și nu duce deloc lipsă de comenzi. Printre clienții fideli ai lui Babs se numără și vedete, dar și buna ei prietenă, Ema Uta.

Dorian Popa și Babs nu se grăbesc să se căsătorească, mai ales că nu cred în puterea dată de un act. Ambii sunt conștienți că le este mult mai bine așa. În plus, în cazul în care ceva nu va funcționa între ei, despărțirea este mult mai ușoară.

Nici la capitolul copii nu grăbesc pasul. Cei doi au un program destul de încărcat și conștientizează că nu ar avea sufiecient timp pentru creșterea unui bebeluș.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.