Dorian Popa nu stă prea mult pe gânduri atunci când vine vorba de a-și crea propriul confort.

Nu mai etse niciun secret faptul că Dorian Popa este unul dintre cei mai asumați vloggeri din online. Aceasta a spus de fiecare dată lucrurilor pe nume, chiar dacă asta i-a deranjat sau nu pe cei vizați. Acum, „Domnul Hâtz” a mers mult mai departe și a decis să schimbe regulile unei emisiuni.

CITEȘTE ȘI Dorian Popa se lansează în lumea afacerilor. A investit peste 70.000 de euro în noul său business

Dorian Popa nu este deloc străin de proiectele TV de mare anvergură. Artistul a debutat în serialului de la PRO TV, iar apoi au urmat diverse emisiuni care au făcut audiențe considerabile. Majoritatea au fost la Antena 1 și se pare că a rămas în relații bune cu producătorii care l-au și invitat, de altfel, la „Stand-Up Revolution”.

Dorian Popa se află pe lista invitaților de seamă, dar nu este deloc atât de simplu pe cât pare. Deși este un o onoare, asta vine la pachet și cu o serie de responsabilități pentru artistul. Așa cum presupune tradiția emisiunii, cel invitat trebuie să vină cu lecțiile făcute. Mai exact, să pregătească un roast ca la carte.

Dorian Popa a schimbat regulile de la „Stand-Up Revolution”. Ce le-a cerut producătorilor emisiunii
Instagram

Dorian Popa recunoaște că nu se pricepe la tot

Amabil din fire, Dorian Popa nu a putut refuza o astfel de propunere. Totuși, a avut și el termenii și condițiile lui înainte de a spune un „da” hotărât. Vloggerul a acceptat să se prezinte în emisiune, doar că regulile se vor modifica așa cum sugerează el.

„Domnul Hâtz” și-a asumat că nu stă foarte bine la capitolul umor, așa că nu vrea să braveze. Ba mai mult, se pare că nu se simte deloc confortabil să facă glume acide la adresa colegilor săi, așa că a ales calea cea mai simplă, dar sigură.

Dorian Popa le-a propus producătorilor ca el să fie acceptat cu un roast la adresa propriei persoane. Artistul a recunoscut că așa este cel mai bine și așa se simte el cel mai împăcat. Se pare că echipa a fost de acord cu noile reguli temporare, așa că nu rămâne decât ca Dorian să-și facă treaba.

@jimmy.pov♬ sunet original – Jimmy

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.