Nu mai este niciun secret faptul că lui Dorian Popa îi place luxul și opulența. Ca în fiecare an, vloggerul împodobește casa de Crăciun și se asigură că nimeni nu mai are decorațiuni ca el. Nu s-a dezis nici anul acesta de la regulă, iar rezultatul este spectaculos.

Dorian Popa trăiește viața la care a visat mereu. Vloggerul a muncit din greu pentru tot ceea ce are, iar acum a venit momentul să se bucure de realizările sale. Iubitului lui Babs îi place să trăiască pe picior mare și tocmai de aceea, Crăciunul este o nouă ocazie pentru a ieși în evidență cu luxul și opulența caracteristică.

Dacă anul trecut, „Domnul Hâtz” a închiriat un brad alb pentru a nu mai pierde timpul cu împodobirea lui, anul acesta, punctul de interes s-a mutat în curte. Bradul din 2022 nu se mai asortează cu albul casei ci, surprinzător, cu mașina.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Dorian Popa a furat startul. Cum arată bradul de lux pe care l-a ales vloggerul. VIDEO Social media

Dorian Popa este pregătit pentru Moș Crăciun

Dorian Popa și-a montat un brad imens în curte, iar în vârful lui nu este pus, tradițional, o stea. Artistul a optat pentru logo-ul cu Lamborghini. Vloggerul este topit după noua lui achiziție și chiar de Crăciun este estimată livrarea bolidului de 300.000 de euro. Probabil, chiar de aici s-a inspirat pentru alegerea decorațiunilor de anul acesta.

Și cum tot ceea ce face trebuie să ajungă și în online, Dorian a trebuit să filmeze un vlog despre cum a împodobit curtea, dar și o parte din casă. Momentan, casa lui este singura decorată în spiritul sărbătorilor. Celelalte case din „Hâtz Residence” își așteaptă proprietarii mai mult ca niciodată.

Casele lui Dorian Popa se vând, fiecare, cu 200.000 de euro. Deși poate părea un preț piperat, Dorian garantează că este imbatabil. În plus, casele nu vin goale, ci sunt gata mobilitate și pregătite pentru mutare. Totuși, un singur lucru lipsește și anume, saltelele.