Dorian Popa a fost pus în ipostaza de a refuza multe proiecte din cauza banilor.

Nu mai este niciun secret faptul că Dorian Popa a descoperit faima cu ajutorul actoriei. În adolescență, un casting pe care l-a susținut mai mult în glumă, i-a schimbat radical viața. Dorian a primit rolul lui Andrei în cel mai de succes serial din acea vreme. 

Dorian Popa și-a cucerit fanii încă de la prima apariție pe micul ecran. În rolul lui Andrei din „Pariu cu Viața”, artistul a reușit să își strângă o comunitate impresionantă de fani. Totul a început să se contureze și mai bine odată cu trupa LaLaLa Band al cărui solist era.

După mai bine de trei ani de filmări, proiectul a ajuns la final. Dorian Popa și colegii lui nu au mai activat în aceeași formulă, ci au ales să meargă pe drumuri separate. Majoritatea lor au cochetat cu muzica, ba chiar unii dintre ei au o carieră de succes în acest domeniu. La fel ca Alina Eremia sau ca Sore și Dorian este activ tot pe plan muzical.

Cei care îl urmăresc de ani de zile, abia dacă l-au mai văzut în ipostaza de actor. Dorian Popa a recunoscut că actoria este una dintre pasiunile lui, dar, momentan, nimic nu-l convinge să revină în acel domeniu. De-a lungul timpului, acesta a mai bifat apariții în filmele produse de BRomania și de Selly, însă nimic nu a fost serios.

Adevăratul motiv pentru care Dorian Popa nu revine la actorie. „Mi-e dor, dar... ”
social media

Dorian Popa: „Nu sunt ahtiat după bani”

Întrebat de multe ori de ce nu se întoarce pe platourile de filmare, Dorian Popa a avut un răspuns cât se poate de sincer și de întemeiat. Partea financiară nu-l mai atrage deloc pe „domnul Hâtz”, mai ales acum, de când face cifre uimitoare din Youtube și online.

Oricât de mult i-a plăcea să fie pe platourile de filmare, momentan, nu se vede făcând asta. Drept dovadă, nu a mai continuat nici colaborarea cu cei de la Antena 1 pentru seriale.

„Mi-e dor de mor de actorie, dar e atât de prost plătită. Se latră de decenii încoace, se spune că actorul e sărăc. De ce mai vor oamenii să se facă actori?! Nici nu puteam porni o negociere. Negocierile începeau cu „n-aveam bani”. Pai, pe ce muncim?! Pe ochi frumoși?!”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.