Cinematografia se zguduie din temelii. marii actori de succes pleacă dinte noi. Doliu în lumea filmului, adus de decesul unei celebre actrițe.

Reclamă

Lumea filmului este în doliu acum. O celebră actriță a murit. Fanii au primit vestea cu lacrimi în ochi.

Reclamă

O celebră actriță a pierdut lupta cu viața. Nimrni nu se aștepta. Deși avea 71 de ani, fanii săi mereu spuneau că aceasta are 40 de ani maxim. Acum, nici vârsta, nici viața nu au putut să o ajute.

Doliu în lumea filmului

Este vorba despre cineasta belgiană Marion Hänsel. Aceasta este cea care a adus-o pe Jane Birkin în Dust şi a primit pentru acest film Leul de Argint la Mostra de la Veneţia în 1985. Mare actriță a pierdut lupta cu viața luni la vârsta de 71 de ani.

O astfel de adaptare a romanului autorului sud-african J.M. Coetzee, laureat cu premiul Nobel pentru literatură, a contribuit în mare măsură la notorietatea lui Marion Hänsel, descrisă drept o cineastă a intimului. Ea este recunoscută pentru scenele sale unice. Ajunsă la bătrânețe, încă avea sute de mii de fani.

Doi ani mai târziu, ea a adus pe ecran romanul Les Noces barbares, al autorului francez Yann Queffélec. Și acest proeict a fost premiat cu premiul Goncourt în 1985.

Cine a fost marea actriță care tocmai a murit

Îndrăgita actriță s-a născut în luna ebruarie 1949 la Marsilia (sudul Franţei). Aceasta a fost cu tată din Anvers, formată parţial la Actor’s Studio din New York, Statele Unite. Astfel, realizatoarea, pe numele său real Marion Ackermans, a fost influenţată foarte mult de apă, în special de mare, şi elementele acesteia.

Ea pezintă de fapt călătorii interioare în exterior. Şi-a început cariera ca actriţă de comedie, obţinând câteva roluri mici, în special cu Agnes Varda în L’une chante, l’autre pas (1977), a relatat La Libre Belgique. Aceasta este îndrăgită de sute de mii de oameni, iar decesul său a venit ca un trăsnet.