Actorul Robert Cormier s-a stins din viață la vârsta de numai 33 de ani

Este doliu la Hollywood. Un cunoscut actor s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani. Decesul acestuia a venit în urma unui tragic accident. Se pare că bărbatul ar fi decedat după ce a suferit o căzătură. Anunțul trist al decesului a fost făcut public de către sora actorului.

Robert Cormier, cunoscut publicului larg pentru rolul lui Finn Cotter, nepotul lui Al Cotter al lui Duncan Fraser, din serialul „Heartland” s-a stins din viață. Anunțul decesului a fost făcut chiar de către sora actorului. Se pare că acesta s-ar fi decedat în urma unei căzături. Rănile suferit i-au fost fatale, așa că actorul s-a stins din viață într-un spital din Etobicoke, Ontario.

„Robert a fost un atlet, un actor și un frate minunat. Era pasionat de a-i ajuta pe alții și încerca mereu să obțină mai mult. Îi plăceau nopțile de privit filme în familie și își admira foarte mult tatăl.

A avut un impact asupra multor oameni pe parcursul vieții sale. Fie că a fost familia, colegii sau prietenii. Amintirea lui Rob va dăinui prin pasiunea sa pentru artă și film, dar și prin cele trei surori ale sale, care au însemnat totul pentru el.”,  a transmis sora actorului.

(CITEȘTE ȘI: Tragedie în lumea cinematografiei! O cunoscută actriță a murit în somn)

Doliu în lumea cinematografiei! Un cunoscut actor a decedat în urma unui accident tragic
Social media

Robert Cormier a decedat

Decesul actorului Robert Cormier a venit ca un șoc pentru mulă lume. Fanilor nu le vine să creadă că s-a stins din viață la numai 33 de ani. Acesta a debutat în serialul „Heartland” în rolul lui Finn Cotter, nepotul lui Al Cotter al lui Duncan Fraser. Fanii l-au putut vedea în sezonul 15 al serialului, iar scene cu el o să fie difuzate și în sezonul 16, ce va începe pe 2 octombrie.

Pe pagina oficială a serialului „Heartland” a fost postat un mesaj în memoria lui Robert Cormier.

„Suntem profund întristați să aflăm despre dispariția lui Robert Cormier. El a fost un membru iubit al distribuției Heartland în ultimele două sezoane. În numele distribuției și al echipei Heartland, gândurile noastre sunt cu el și familia lui în această perioadă dificilă.”, este mesajul postat.

Robert Cormier a mai putut să fie văzut de public și interpretând personajul Kit Jennings în cel de-al treilea sezon al serialului horror „Slasher” de pe Netflix. Alte credite de actorie ale sale includ roluri în „American Gods” în 2021 și în serialul „Ransom” de la CBS.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.