Tensiunile își spun cuvântul pe „Drumul Aurului”.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează una dintre cele mai puternice echipe din „America Express”. Cei doi au pus mâna pe prima imunitate, iar de atunci, au devenit adversari de temut pentru colegii lor. Dar, în ciuda faptului că se mențin pe poziții, tot au parte și de momente tensionate.

Doina Teodoru a fost principalul motiv pentru care Cătălin Scărlătescu a acceptat să plece în „America Express”. Chef-ul nu și-ar fi putut imagina un coechipier mai bun decât iubita lui. Fără să se gândească prea mult la cât de greu va fi, Cătălin a acceptat să plece cu rucsacul în spate pe „Drumul Aurului”.

Ajunși în Mexic, toți concurenții au aflat pe propria piele că o asemenea competiție nu este deloc una ușoară. Din fața televizorului și de pe canapea, totul părea foarte simplu. Însă, cu mapele în față, fără bani, fără mâncare și fără cazare, totul s-a complicat. În timp ce unele echipe s-au mobilizat foarte repede, altele au avut momente tensionate în care au cedat.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, prima ceartă la „America Express”. Actrița l-a numit „misogin” pe iubitul ei
Instagram

Cătălin Scărlătescu nu și-a cerut scuze

Ajunși în cea de-a treia etapă a concursului, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au simțit că nu mai rezistă mult. Probele le-au pus capac și au scos la iveală cele mai dure vorbe. Oricât de mult ar fi vrut să se controleze, la un moment dat, simpaticul jurat de la „Chefi la cuțite” a răbufnit.

La proba scrisului la mașină, Doina a ales să se și distreze și să nu mai pună la suflet orice acțiune a colegilor ei. Atunci, Cătălin s-a enervat foarte tare pe partenera lui și a acuzat-o că nu se concentrează deloc la ce are de făcut și că nu este deloc atentă în jur.

Fără să își dea seama sau să își propună, Scărlătescu a numit-o pe iubita lui „femeie”. În acel moment, Doina s-a supărat foarte tare și a refuzat să mai vorbească ceva vreme cu partenerul ei. Însă, nu înainte de a-l face „misogin” și de a-l acuza că nu-și amintește cum o cheamă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.