Doina și Cătălin au trăit la maxim experiența „America Express”.

Astăzi, la ora 20, are loc marea premieră a noului sezon „America Express”. Concurenții retrăiesc, din nou, emoțiile startului în cursă. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se află și ei printre echipele care s-au bucurat la maxim de „Drumul Aurului”.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut parte de cea mai frumoasă aventură la finalul anului trecut. Cuplul și-a luat inima-n dinți și a decis să supună relația unui test. Și nu oricărui tip de test, ci testului suprem. Și anume, „America Express”. De-a lungul celorlalte sezoane, echipe format din iubiți sau soț și soție au fost cele mai expuse certurilor. Ei bine, nu a fost cazul lui Cătălin și al partenerei sale.

Chef Scărlătescu nu s-a aruncat din prima în această aventură. Juratul de la „Chefi la cuțite” a vrut să analizeze foarte bine situația, însă Bontea a fost cel care l-a convins. Evident, nu avea cum să facă acest pas decât alături de iubita lui. Doina a fost motorul echipei și se bucură că a luat parte la o astfel de experiență.

Ce schimbări au apărut în cuplul Doina Teodoru-Cătălin Scărlătescu după „America Express”. „Mă simt norocoasă”
Social media

„America Express” le-a testat limitele la maxim

Contrar așteptărilor cu care au plecat de acasă, „America Express” nu i-a transformat deloc în relația de cuplu. Deși au existat momente tensionate pe „Drumul Aurului”, toate au fost puse pe seama oboselii și a nervilor acumulați pe parcursul zilei. Acum, reveniți în țară, niciunuia nu îi vine să creadă că a rezistat atâta timp, în astfel de condiții.

„Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează.

Eu prind repede limbile străine. Dar spaniola chiar am prins-o de foame. De nevoie am reușit să inventez niște fraze care sunt doar ale mele și care conving oamenii aici.”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit wowbiz.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.