Cătălin se va uita la „America Express” cu alți ochi.

Cătălin Scărlătescu a ieșit din zona lui de confort. Îndrăgitul Chef a lăsat tunica deoparte și a luat rucsacul greu din „America Express”. Împreună cu iubita lui, a pornit pe „Drumul Aurului”, un drum care nu este deloc atât de ușor precum pare de acasă.

Cătălin Scărlătescu a ajuns într-o ipostază în care nu credea că va fi vreodată. Vedeta de la Antena 1 a recunoscut că ține foarte mult la confortul lui, dar se pare că a uitat de toate astea. De dragul aventurii, dar și  de al iubitei sale, Cătălin Scărlătescu a plecat departe de casă, tocmai în „America Express”.

Chef-ul a auzit multe povești despre această competiție chiar de la colegul lui, Sorin Bontea. Scărlătescu a fost mereu de părere că un astfel de format este unul greu, însă Bontea „l-a păcălit”. L-a asigurat că nu este chiar așa cum se plâng concurenții și că este mult mai frumos decât pare la TV.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, primele declarații despre traseul „America Express”. Cât de greu le-a fost
Social media

Cătălin Scărlătescu a reușit imposibilul

Motivat de vorbele lui Bontea, dar și de iubita lui, Scărlătescu a ajuns în „America Express” cât ar clipi. Desigur, „Drumul Aurului” nu a fost deloc unul ușor. Acum, după încheierea competiției, Cătălin a tras câteva concluzii care, cel mai probabil, se aplică tuturor concurenților.

Iubitul Doinei Teodoru a aflat pe propria piele că nu este deloc ușor să traiești cu un euro pe zi. Ba mai mult, atunci când depinzi de ospitalitatea celor din jur, lucrurile se complică și mai tare. Și de parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, s-a mai adăugat și traseul care nu a fost deloc unul ușor.

Peste 8000 de kilometri au avut de parcurs toți concurenții, în special cei care au ajuns cel mai departe în competiție. Acum, Cătălin Scărlătescu și Doina se amuză, dar atunci, pe traseu nervii au fost la cote maxime.

 

@antenaplay.ro Vezi episodul din Jurnal de călătorie în AntenaPLAY 🔥 #antenaplay #tiktok #foryouromania #fyp #trending #americaexpressromania ♬ original sound – AntenaPLAY.ro

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.