Cătălin Scărlătescu a păstrat ce e mai bun pentru a doua întâlnire.

A răsărit soarele și pe strada lui Cătălin Scărlătescu. De mai bine de un an, juratul de la „Chefi la cuțite” și-a găsit jumătatea. Doina Teodoru este cea care i-a dat lumea peste cap simpaticului Chef. Și cum bucătăria este punctul lui forte, este lesne de înțeles cum a cucerit-o.

La prima vedere, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru par că au foarte mult în comun. Ei bine, realitatea este cu totul și cu totul alta. Cei doi sunt destul de diferiți, dar tocmai asta îi face să se înțeleagă atât de bine. Juratul de la „Chefi la cuțite” și concurenta de la „iUmor” s-au întâlnit când se așteptau cel mai puțin, iar acum formează un cuplu, în adevăratul sens al cuvântului.

Doina Teodoru a vrut să se lase cucerită de Cătălin Scărlătescu, mai ales că a auzit că acesta face miracole în bucătărie. Spre dezamăgirea Chef-ului, Doina nu mănâncă deloc carne. Așadar, Scărlătescu a fost nevoit să o impresioneze pe aleasa inimii lui cu un preparat pe gustul ei.

Cu ce preparat a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe Doina Teodoru la a doua întâlnire. „Am mâncat-o pe covor”
Social Media

Cătălin Scărlătescu a scos asul din mânecă

Cătălin nu a vrut să își etaleze veleitățile culinare de la prima întâlnire, ci a mai lăsat să treacă timpul. Însă, la a doua întâlnire nu s-a mai putut abține și a gătit un preparat de care Doina își amintește și acum cu emoție. Chef-ul a reținut preferințele ei culinare, așa că a dat-o pe spate cu o dorada la cuptor.

Doina Teodoru a fost profund impresionată de preparatul lui Scărlătescu și recunoaște că a fost cea mai bună dorada pe care a mâncat-o. Totul a fost și mai special pentru că cina a avut loc direct pe covor. Concurenta de la „iUmor” a povestit, în exclusivitate pentru viva.ro cum a decurs întregul moment. De departe, Cătălin Scărlătescu a primit nota 10 cu felicitări pentru preparatul lui.

„Un pește, o dorada la cuptor. A fost absolut delicioasă dorada pe care am mâncat-o pe covor.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.