Reclamă
Reclamă

Doi români au fost împușcați în Spania în plină stradă, sub ochii îngroziți ai martorilor, care au filmat întreaga scenă. Unul dintre ei a murit pe loc, iar cel de-al doilea, fratele său, este în stare gravă.

Scenele șocante s-au petrecut în Girona, în nord-estul Spaniei. În zonă se aflau mai mulți martori, care au reușit să filmeze cele întâmplate. În imagini se vede cum cei doi români, care se aflau la muncă, la un service auto, sunt atacați de mai mulți bărbați care au coborât dintr-o mașină cu numere de Franța.

Agresorii, înarmați cu bâte și țevi, îi lovesc cu putere pe cei doi români, care ripostează. La un moment dat, unul dintre atacatori a scos o armă și i-a împușcat pe cei doi frați. Unul a murit pe loc, iar celălalt este în stare gravă la spital.

Reclamă

După focurile de armă, agresorii s-au urcat în mașină și s-au făcut nevăzuți. Polițiștii au împânzit orașul și au stabilit numeroase filtre pentru a-i găsi. De asemenea, martorii dau acum declarații pentru a ajuta la prinderea ucigașilor.

Din primele informații, atacatorii ar fi marocani, iar incidentul ar fi o reglare de conturi între traficanți de droguri.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro