Faimoșii au fost din nou în centrul atenției! În cea de-a patra ediție de la „Survivor”, Faimoșii și Războinicii s-au confruntat la jocul pentru recompensă. Cele două tabere din Dominicană s-au luptat intens pentru a câștiga kit-ul de pescuit, care le aducea accesul rapid la noi resurse în junglă. 

Pentru prima dată în noul sezon „Survivor România”, Faimoșii au reușit să-i învingă pe Războinici, cu scorul de 10 la 5.

Cătălin Zmărăndescu de la Faimoși, nemulțumit de colegii lui

Deși inițial s-au bucurat că au câștigat și au sărbătorit așa cum se cuvine, discuțiile aprinse și-au făcut simțită prezența în cele din urmă.

Cătălin Zmărăndescu a fost din nou cu gura mare la ‘Survivor România’ și a mărturisit că unii concurenți din tabăra Faimoșilor nu dau tot ce pot pe traseu și se plâng tot timpul.

„Suntem foarte confortabili cu pierdutul, asta e”, a spus Laura Giurcanu.

Suntem o mână care vrem lucruri și e o mână care se mulțumește cu puțin și cu nimic. Aia e problema de fapt, înțelegi? Că ăia se plâng, n-am ce să mănânc, n-am ce să beau, n-am de mâncare.

Dacă stai să te gândești, ia fă o socoteală, câți nu s-au plâns de foame până acum?”, a continuat Cătălin Zmărăndescu.

foto: captură pro tv

Nici CRBL nu s-a putut abține și a avut ceva de comentat la adresa coechipierilor săi: Avem tacâmuri, avem aceleași furculițe, avem aceleași căni, bem aceeași apă. Niciunul nu mănâncă mai mult sau mai puțin, dar unii ne plângem mai mult și alții mai puțin”, a adăugat și CRBL.

Ștefania de la Războinici a făcut-o praf pe Elena Chiriac

Și în tabăra Războinicilor au fost anumite discuții, în special la adresa Elenei Chiriac, din echipa Faimoșilor.

Elena aia, de fiecare dată când intră, eu am niște așteptări atât de mari de la ea. De fiecare dată e praf. (…) Și acum când intră și cum merge și cum arată, cât de stabilă este pe picioare, când deschide gura sau când începe traseul, praf”, a spus Ștefania, la „Survivor”.

foto: captură pro tv