CRBL de la ,,Survivor România” este unul dintre concurenții care este destul de înalt, ceea ce poate fi considerat un avantaj mai ales pe traseu. 

Ce înălțime are CRBL

Concurentul de la ,,Survivor România” are 1,86 m. Se poate considera unul dintre participanții norocoși din cadrul emisiunii difuzate de Pro Tv. În unele ediții, există probe în care și înălțimea contează, iar acesta este unul dintre punctele forte ale Faimosului. Chiar dacă artistul este destul de bun pe traseu și reușește să aducă puncte pentru echipa sa, conflictele tot apar în cadrul echipei.

Într-una din edițiile de săptămâna trecută, între CRBL și Andreea Tonciu a izbucnit o dispută destul de aprinsă. Bruneta a fost deranjată de comentariile artistului și nu a ezitat să îi dea replica.

Ce înălțime are, de fapt, CRBL de la „Survivor România”. Se numără printre cei care trăiesc „cu capul în nori”
Social media

„Din punctul meu de vedere, CRBL este un om foarte dur. Extrem de dur. Un egoist. Deci mă deranjează foarte mult când spune: da’ dar voi de ce ați venit aici? Da’ voi de ce vă plângeți? Hey, tu nu ai nevastă acasă? Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete… Totuși suntem femei! De ce nu spui unui bărbat chestiile astea și le spui femeilor? Tu ia-te de bărbați, nu de femei. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Nu țipă bărbatul meu și țipi tu”, a spus Andreea, în timpul conflictului cu CRBL.

Nici artistul nu a ezitat să îi dea replica brunetei după ce a fost enervant de faptul că fetele din echipa lui nu fac altceva decât să tragă în jos echipa și că de fapt, nu au fost conștiente de formatul emisiunii, care este unul destul de greu. Totul a pornit de la faptul că Andreea Tonciu s-a simțit rău și nu a mai putut intra pe traseu.