Dinamoviștii au pierdut în fața „fraților” de la U Cluj. Aceștia au retrogradat pentru prima dată în 74 de ani, iar meciul a fost trăit la cote maxime pe Ștefan cel Mare!

Noapte nebună pe Ștefan cel Mare! După meciul-tur din Cluj, acolo unde dinamoviștii au pierdut cu 2-0 în fața „fraților” de la U Cluj, continuarea din „Groapă” le-a amărât și mai tare sufletul „câinilor roșii”. Prima repriză a fost animată de două goluri, după ce U Cluj a deschis scorul în minutul 17 prin reușita lui Dragoș Tescan.

La o diferență de numai 2 minute, Vlad Morar îl învinge pe goalkeeperul „Șepcilor Roșii” și înscrie golul cu numărul doi. Deși egalul de la pauză le-a adus un pic de atitudine și speranță dinamoviștilor, repriza secundă a fost un adevărat coșmar pentru alb-roșii. Șansele să se salveze au devenit minuscule.

Mai mult, dubla din baraj a scos la iveală faptul că ambele echipe care s-au duelat pentru promovare/menținere în Liga 1 au nevoie de întăriri serioase. Atât pe partea ofensivă, cât și pe partea defensivă. Sistemul 4-4-2 implementat de Dusan Uhrin înainte de începerea partidei nu a dat rezultate.

Fanii dinamoviști îl acuză pe portarul Mihai Eșanu că „a mâncat” meciul. Acesta a încasat un gol de la mare distanță și nefiind suficient de atent încât să reacționeze la timp și să respingă balonul.

Dinamo, dusă la „Groapă” de U Cluj! „Câinii roșii” fac istoria clubului de râs și retrogradează, pentru prima dată în 74 de ani - „Șepcile roșii” promovează în Liga 1, după 7 ani de așteptare
facebook Dinamo București

 Dinamo retrogradează pentru prima dată în istoria clubului – Mândria de 74 de ani, pătată în „Groapă”

Deși au existat numeroase șuturi pe și pe lângă poartă, ocaziile nu s-au mai concretizat în goluri. Meciul s-a încheiat cu scorul 1-1 (2-0 tur). Deși dinamoviștii au sperat până în ultima clipă că pot duce partida în prelungiri pentru încă o șansă, totul a fost în zadar.

Istoria alb-roșilor a fost pătată de cea mai mare dezamăgire: retrogradarea și picarea în B, pentru prima dată în 74 de ani. Pe de altă parte, când unul e supărat, cel de-al doilea se bucură! „Șepcile Roșii” promovează și capătă un loc în Liga 1. Acest lucru, întâmplându-se după 7 ani de așteptare.

Dinamo, dusă la „Groapă” de U Cluj! „Câinii roșii” fac istoria clubului de râs și retrogradează, pentru prima dată în 74 de ani - „Șepcile roșii” promovează în Liga 1, după 7 ani de așteptare
GSP

 Fanii dinamoviști, amenințări dure la adresa fotbaliștilor din Ștefan Cel Mare

Cu puțin timp înainte de începerea partidei retur din „Ștefan Cel Mare”, dinamoviștii au avut un mesaj clar de transmis. Pe grupurile de pe rețelele de socializare, aceștia le-au spus fotbaliștilor lui Dinamo să nu vină cu mașinile la stadion. Căci în caz de retrogradare, nu vor răspunde de faptele lor.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.