În noaptea dintre ani, Lucian Viziru a ajuns de urgență la spital, el fiind suspect de infarct. Fostul actor de telenovele a acuzat dureri mari în piept, iar medicii au decis să-l interneze. După o serie de analize amănunțite, specialiștii i-au pus un diagnostic. Care este starea lui de sănătate acum?

1. Lucian Viziru a fost suspect de infarct

După mai multe zile petrecute în spital, Lucian Viziru a fost externat, însă pe viitor, va trebui să aibă grijă mai multă de sănătatea lui. După ce a ajuns acasă, el a publicat un nou videoclip pe platforma Youtube, unde a povestit ce analize i-au făcut medicii și ce diagnostic a primit de la aceștia. La îndrumarea experților, Lucian Viziru a realizat un set de analize, pentru a afla cu ce boală se confruntă.

Fostul actor a mărturisit că a făcut un RMN, iar medicii i-au explicat de unde i se trag toate problemele sale de sănătate.

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat o miocardită. E o afecțiune de care poate suferi oricine, dar în special bărbații tineri și sportivi. La capitolul sportiv mă încadrez, la capitolul tânăr… Hm, sunt trecut de 40. Efectele secundare ale vaccinului, care să zicem că sunt similare cu această miocardită, apar la 14-15 zile, dacă ar fi fost să fie așa, nu la 4, 5 luni”, a povestit el.

foto: facebook

2. Lucian Viziru a avut miocardită

De asemenea, doctorii l-au întrebat pe acesta dacă a fost infectat recent cu COVID-19, aceasta fiind una dintre cauzele miocarditei. Din fericire, bărbatul a spus că șanse mari să se vindece complet și speră să își revină cât mai repede.

„Degeaba ați făcut voi pe deștepții și sunteți plini de sfaturi. Țineți-vă părerile pentru voi. E o rugăminte. Nu vă mai dați cu părerea decât dacă știți că vă duce capul. Nu are nicio legătură vaccinul cu problema mea. Au fost și foarte mulți care mi-au urat „însănătoșire grabnică” și vă mulțumesc foarte mult”, a mai spus Lucian Virizu, în mediul online.

3. S-a reîntors în România, după 7 ani de locuit în Germania

În 2021, Lucian Viziru, fostul membru al trupei Gaz pe Foc, s-a întors în România după mai bine de șapte ani în care a trăit în Germania.

„Mutatul în Germania înapoi în România a fost mare, nu a fost o perioadă ușoară. Nu a fost ușor să stau fără Ema, ea a plecat din Germania, a venit prima. A fost bine, dar nu prea. Nu era bine pentru noi ca familie acolo.

Să zicem că poate că mie îmi era ok cât de cât, deși ajunsesem să mă plafonez la un moment dat. Nu voiam să mă duc să fac performanță, să plec 360 de zile de acasă, să nu îmi văd familia. Îmi plac provocările, iar în acel moment nu mai aveam vreo provocare.”, a zis Lucian Viziru, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.