Lucian Viziru a avut un început de an cum nu se poate mai prost. Chiar în noaptea de revelion acesta a ajuns la spital, fiind suspect de infarct. Acesta a petrecut mai multe zile în spital, sub supravegherea medicilor, iar recent a fost externat. Care este starea lui de sănătate?

Ceea ce trebuia să fie o perioadă fericită, s-a transformat în câteva zile de coșmar. După ani buni în care a locuit în Germania, Lucian Viziru a decis să se reîntoarcă în România. Însă primele zile în țară nu au fost așa cum se aștepta, acesta ajungând direct la spital.

După câteva zile în care a stat pe patul de spital, Lucian Viziru a fost externat. Acum, fratele lui Augustin Viziru se simte mai bine și a avut prima apariție televizată.

„Am avut dureri în capul pieptului. M-am culcat, m-am ridicat. Apoi au început dureri puternice în capul pieptului. Durerea se ducea undeva pe braț, în stânga jos. Ulterior, am aflat că ăsta este semn de infarct. M-am dus la Urgențe, unde am fost tratat foarte bine.

În momentul în care niște enzime au ieșit pozitive, am zis că e groasă. La spital au început atacurile de panică. Eu sunt și mai panicos din fire. În a treia noapte am dormit foarte greu. Mi-era frică să adorm. Înainte de Sărbători am mâncat ca porcul, am băut ca porcul. Stresul cu mutatul din Germania în România nu a fost ușor.”, a declarat Lucian Viziru, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Lucian Viziru a fost externat din spital! Care este starea de sănătate a acestuia. „M-au înțepat peste tot.”
Instagram

„M-au înțepat peste tot”

După o serie serioasă de analize, Lucian Viziru s-a mai liniștit. Deși medicii încă nu i-au pus verdictul, starea de sănătate a acestuia s-a îmbunătățit. Lucian Viziru se simte acum mult mai bine și trebuie să fie mai atent la alimentați și să nu mai facă excese.

„Nu știu nici eu care este verdictul. Se poate să fi fost infarct, o miocardită, o angină vaso-spasmo… ceva acolo. Acum am tratament. Inima mea arată bine. M-au ținut sub supraveghere. Mi-au făcut ecografii, m-au înțepat peste tot. S-au ocupat oamenii foarte bine. Mi-au zis că trebuie să am grijă ce beau, ce mănânc.”, a mai spus Lucian Viziru.