Reclamă
Reclamă

Dezvăluiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu! Fosta prezentatoare tv a fost descoperită fără suflare în locuinţa sa din Otopeni. O vecină de-a ei a fost cea care a dat alerta, după ce nu o mai văzuse de trei săptămâni. Cristina Țopescu își rărise aparițiile publice și trăia departe de ochii curioșilor, într-o casă închiriată, alături de patrupezii săi. 

Dezvăluiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu!

Au trecut doi ani de la moartea fulgerătoare a jurnalistei Cristinei Țopescu. Dispariția ei a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o. Prezentatoarea Roxana Iliescu a făcut mărturisiri șocante despre Cristina, deși s-au scurs doi ani de la decesul ei. Cele două au lucrat împreună la postul de televiziune Canal 33.

„Ne este tuturor tare dor de Cristina, o știam de foarte mult timp, drumurile noastre s-au intersectat de mai multe ori, pe parcursul vieții. Iar ultima perioadă, am fost și colege la Canal 33, am petrecut multe ore împreună. Nu cred că își poate asuma cineva rolul de a fi fost prietena ei.

Cristina avea modul ei de a interacționa cu oamenii. Acum era bine, apoi își cerea dreptul să aibă lungi perioade de intimitate. Lucru care s-a văzut și când a dispărut, pentru că avea astfel de perioade în care nu voia să vorbească cu nimeni., a declarat Roxana Iliescu, pentru impact.ro.

Reclamă
foto: arhivă personală

Ce promisiune făcuse jurnalista înainte de a muri

Roxana Iliescu a mai dezvăluit și care a fot ultima discuție cu Cristina Țopescu, înainte de a fi găsită fără suflare, în casa ei din Tunari, unde locuia singură.

„Cristina avea un suflet extraordinar, își dorea să facă mai multe, se punea pe ultimele locuri în prioritățile ei. În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune: Da, o să mă ocup mai mult de mine! Voi veni la cursurile tale de terapie! A promis că se va lăsa ajutată, după Anul Nou. A fost un ziarist excepțional, interviul ei cu Simona Halep este și acum foarte vizualizat, pe Internet. Acum este în Cer, ne zâmbește de acolo!”, a mai adăugat vedeta.

Reclamă
Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro