La începutul anilor ’90, Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. au trăit o tumultoasă poveste de dragoste. Aceasta a recunoscut că l-a iubit foarte mult, iar, după o perioadă de timp, și-a luat inima în dinți și a dezvăluit motivul real al despărțirii lor. A fost prima femeie care l-a acuzat pe Ștefan Bănică Jr. de violență domestică.

Cristina Țopescu, lăsată de izbeliște?

Vedeta TV, Cristina Țopescu a decedat în luna decembrie a anului 2019, la vârsta de 59 de ani. A fost găsită în locuința sa din Otopeni de către polițiști. Cea care a anunțat Poliția a fost o vecină. Cea din urmă nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu de trei săptămâni și se îngrijorase foarte tare. Jurnalista Cristina Țopescu a murit singură, în propria casă. Era înconjurată doar de cățeii pe care îi îngrijea. Nimeni nu s-a sesizat că, timp de trei săptămâni, nu a mai fost văzută și, de altfel, nici la telefon nu mai răspundea.

Relație cu scântei între Ștefan Bănică și Cristina Țopescu. Ce spunea regretata jurnalistă despre comportamentul artistului: „Ținea un cuțit de bucătărie sub haine și îmi spunea că mă omoară”
Social media

Înainte cu câteva zile de data decesului, jurnalista a postat un mesaj emoționant în care își exprima dorința de a avea copii, specificând că o greașeală medicală a făcut imposibilă această dorință a sa.

Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Cristina Ţopescu dezvăluia adevarata faţă a lui Ştefan Bănică Jr.! Aceasta susţinea că îndrăgitul cântăreţ o jignea şi o ameninţa cu moartea.

„Ștefan e impulsiv, primitiv în relația cu o femeie.[…] Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea. (…) A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune și, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – , ținea un cuțit mare de bucătărie sub haină și-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, a declarat Cristina Țopescu pentru revista Tango.

Cristina Țopescu a fost o persoană atentă și rezervată în ceea ce privește viața sa personală. Nu i-a plăcut niciodată să ofere pe tavă detalii intime din viața sa.