Andra Gogan continuă să fie un exemplu pentru toți fanii ei.

Andra Gogan este una dintre cele mai de succes tinere. Artista muncește de la o vârstă extrem de fragedă, iar acum culege roadele muncii sale. Vedeta este norocoasă că s-a născut într-o familie care a susținut-o în carieră și, datorită lor a ajuns să bifeze recorduri la care alții doar visează.

Andra Gogan demonstrează că nimic nu este imposibil, atât timp cât muncești pentru el. Vedeta nu a fost niciodată speriată de un program încărcat, iar rezultatele vorbesc de la sine. Din păcate, din exterior, poate părea că Andra nu a avut copilărie, însă adevărul este că, din perspectiva ei, lucrurile nu au arătat deloc așa.

Andra Gogan este mândră de ceea ce a reușit până acum și are toate motivele. Deși nu vorbește prea des despre asta, vedeta a ajuns în Cartea Recordurilor nu odată, ci de două ori. Totul se datorează muncii sale, dar și ajutorului pe care l-a primit de la fratele ei. Ambii sunt implicați în proiectul muzical Andra Gogan și muncesc pentru un scop comun.

weekend. Detaliul pe care nu multă lume îl știe despre Andra Gogan. Tânăra a intrat în de două ori în Cartea Recordurilor
Instagram

Andra Gogan și fratele ei, Răzvan atrag succesul ca un magnet

Părinții lor sunt foarte mândri de reușitele copiilor lor și, drept dovadă, le-au dat mereu aripi să facă ceea ce își doresc. Peste tot pe unde au mers, părinții Andrei au fost alături de ea și tot ei au fost cei care au încurajat-o să meargă pe acest drum. Acum, că are lumea la picioare, dar și proiecte pe bandă rulantă, Andra a decis să vorbească și despre succesul care i-a dat aripi.

Este vorba despre cele două prezențe ale sale în Cartea Recordurilor. Unul dintre ele este pentru cel mai lung concert susținut, vreodată, de un copil. Vedeta a cântat peste 3 ore, fără să simtă nevoia unei pauze. Al doilea este legat de numărul albumelor lansate. Mai exact, 32 la număr.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.