Andra Gogan nu s-a lăsat până când numele ei nu a devenit cunoscut în o

Andra Gogan este, fără doar și poate, unul dintre copiii minune ai României. Adolescenta a avut un vis încă de mică și nu s-a lăsat până nu și l-a îndeplinit. Acum, vedeta a ajuns în punctul în care alții încă mai visează să fie.

Andra Gogan este dovada concretă că nimic nu este imposibil atâta timp cât își dorești cu adevărat. Andra a reușit să bifeaze unele dintre cele mai importante proiecte de la noi din țară, dar și din afară. Aproape că nu este copil care să nu o cunoască pe vedetă, iar fanii ei cresc la număr pe zi ce trece.

Andra Gogan a dat lovitura odată cu dublajul desenelor animate pentru copii. Vocea ei a fost ideală pentru proiectele Disney. De aici și până la o adevărată carieră de succes a mai fost un singur pas. Andra și fratele ei sunt foarte talentați și au făcut mereu o echipă bună împreună.

Recent, cei doi au fost pe covorul roșu Disney, acolo au s-au întâlnit cu cele mai mari staruri internaționale. Andra este destul de cunoscută și în Statele Unite ale Americii, acolo unde călătorește foarte des, fie cu proiecte, fie pentru a se relaxa.

Cum s-a apucat Andra Gogan de Youtube. În prezent, vedeta are o avere estimată la un milion de euro
Facebook

Andra Gogan, idolul unei generații

Dacă acum are tot ceea ce își poate dori, Andra își amintește că începuturile ei nu au fost deloc ușoare. Încă de mică, aceasta era fascinată de lumea Disney. Vedea visa să meargă după starurile ei preferate și să le ia interviuri. Oricât de mult s-ar fi priceput la asta, Andra s-a lovit mereu de replica „nu te putem lăsa, nu ești youtuber”.

Acela a fost momentul care i-a schimbat radical viața. Sora lui Răzvan Gogan a început să studieze tot ce înseamnă lumea media, Youtube și alte platforme digitale. La scurt timp, Andra a reușit să devină cea mai bună în ceea ce face, iar proiecte au apărut de la sine.

@diana.blogger #chisinaumoldova #tiktok #bucurestiromania🇷🇴 #viral #dianablogger ##foryoupage #fyp #romania #andragogan ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.