Denise Rifai nu s-a putut abține în momentul în care a văzut cum Viorica Dăncilă îi atacă pe liberali, pentru guvernarea dezastruoasă.

Denise Rifai o atacă pe Viorica Dăncilă

Fosta moderatoare, a scris un mesaj pe Facebook în care o atacă pe ,,coana Veorik” , pentru tupeul pe care îl are.

,,Doamne Fereste! Asta da, Blestem pe Tarisoara asta. Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot sa l mai cuprind ! :))))
Coana Mare abia “calca” limba romana si A Ajuns de ne expune Gandurile Ei despre Romania, despre Guvern, despre Cum se Conduce o Tara si, in definitiv, cere demiterea Cabinetului Orban. :)))))€,” a scris jurnalista.

Rafai îi mai transmite fostului premier că palatul Victoria nu este salon de cocuri și make up.

,,Coana Veoriko, lasa ne bre, cu brosele lu’ mata in pace! Ne o ajuns cei 2 ani si jumatate de anomalie politica crasa! La Palatul Victoria, nu e, bre, salon de cocuri si make up!
Hai! Adios!”, își încheie aceasta mesajul.

Ce a postat Dăncilă

Viorica Dăncilă a scris zilele trecute despre dezastrul pe care l-au produs liberalii de când au venit la guvernare. Fostul premier a afirmat în mesajul postat că de vină pentru această situație sunt artiștii dezastrului. Implicit, Orban, Cîțu și ceilalți artiști ai dezastrului.  Ea a scris că este nevoie de o moțiune de cenzură pentru ca guvernul Orban să fie demis cât mai repede.

,, Românii n-au ce aştepta de la Orban, Cîţu şi ceilalţi artişti ai dezastrului. Contraperformanţa acestor 7 luni de guvernare liberală va continua şi în lunile care au mai rămas până la alegerile parlamentare, dacă li se mai permite acestor oameni să conducă România. Cred însă că e nevoie de o moţiune de cenzură prin care guvernul Orban să fie demis, iar asta cât mai repede!” a  fost o parte a mesajului publicat de Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Zilele trecute, Viorica Dăncilă a vorbit despre faptul că PSD este anchetat de DNA, care a cerut documente ce au legătură cu achizițiile făcute de partid în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale, de anul trecut.