Denisa și Flick se pregătesc pentru cea mai intensă perioadă din viața lor. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată, așa că se  pregătesc temeinic. Înainte de a-și îndeplini acest rol, cuplul profită de timpul liber și este prezent la diverse emisiuni, printre care și „Poliția modei”.

Denisa este cunoscută în mediul online pentru lecțiile de stil pe care le oferă doamnelor și domnișoarelor. Soția lui Flick a pus pauză la „Școala de prinți și prințese” pe care o deținea în Oradea și s-a reorientat. Pandemia a împins-o pe vedetă să se mute în online, acolo unde a pus bazele unui program dedicat sexului frumos.

Denisa își dedică o mare parte din timp lecțiilor de stil pe care le oferă celor care o urmăresc în online. Aceasta pune accentul pe bunele maniere, dar și pe ținuta doamnelor. Soția lui Flick este foarte pasionată de acest domeniu și consideră că sfaturile ei ar putea fi de folos multora.

Denisa a lui Flick a apostrofat-o pe Theo Rose, în direct. Ce remarcă acidă a făcut soția lui „Domnu' Rimă” la adresa artistei
Instagram

Denisa, o sursă de inspirație pentru colegele de breaslă

Recent, Denisa și Flick au fost invitații Iuliei Albu la „Poliția modei”. Așa cum se știe deja, Iulia nu mai analizează singură ținutele vedetelor, ci se bazează și pe ajutorul invitaților. Criticul de modă nu este deloc blândă la adresa colegilor de breaslă și se pare că același tipar îl urmează și invitații ei.

De data asta, sub lupa Iuliei Albu s-a aflat Theo Rose. Iulia a fost foarte sinceră și a spus că o apreciază pe Theo pentru talentul ei. Mai mult, în concepția sa, artista este una dintre cele mai frumoase femei din România. Seria laudelor nu s-a încheiat aici. Iulia apreciază că Theo promovează naturalețea și că refuză operațiile estetice. Totuși, în ceea ce privește stilul, este loc de mai bine.

La rândul ei, Denisa a fost destul de acidă cu Theo Rose. Vedetei i-a atras atenția una dintre rochiile pe care artista le-a purtat la un eveniment. Soția lui Flick a susținut că ea a fost prima din România care a purtat acea creație. Se pare că după ce Denisa s-a afișat cu ea pe Instagram, toate vedetele ar fi sunat să împrumute acea rochie.