Nu mai este niciun secret faptul că o bună parte din banii Deliei se duc pe accesorii, haine și parfumuri scumpe. Și pentru că vedeta are o colecție impresionantă de esențe de lux, a decis să le arate și fanilor o mică parte din parfumurile vintage, așa cum obișnuiește să le spună. Și pentru că nu este pentru prima dată când face asta, Delia a atras, din nou, un val de critici.

Delia a învățat deja că orice ar face nu îi poate mulțumi pe deplin pe fani. Diva este extrem de activă în mediul online și pentru că are o relație specială cu urmăritorii ei, simte nevoia să fie mereu sinceră. Recent, aceasta a deschis, din nou, ușile dressingului său și le-a prezentat comoara cu miros de parfum.

Nu este pentru prima dată când jurata de la „iUmor” se laudă cu lucrurile scumpe pe care a aruncat banii. Desigur, o parte dintre ele sunt primite, fie cadou, fie din campanii, însă un lucru este cert. Diva a pierdut demult numărătoarea lor. Și, pentru că în online sunt multe voci curioase, artista a decis să le asculte și să prezinte totul, fără perdea.

Delia s-a „flexat” cu parfumurile scumpe. Reacția fanilor nu a întârziat să apară. „M-ai făcut sărac în trei limbi” social media

Delia și imperiul parfumurilor

Delia a povestit de multe ori că încă de mică avea o pasiune nebună pentru parfumuri. Diva strângea bani de unde apuca pentru a-și cumpăra parfumuri, evident, ieftine. Mama sa nu a fost niciodată de acord cu această pasiune a ei și, drept dovadă, acum doar își ia revanșa. Ba mai mult, se pare că nici fanii ei nu sunt prea încântați de ceea ce văd.

Mulți s-au grăbit să o critice pe vedetă și să considere asta drept o aroganță din parte din ei. Delia nu s-a obosit să-i contrazică, pentru că știe că niciodată nu o să-i mulțumească pe cei din online.

@deliaPart 2 vintagereala vibezz

♬ original sound – Delia