Delia a avut afinități pentru parfumuri încă de pe vremea când era o puștoaică.

Nu mai este niciun secret faptul că Delia este o pasionată de tot ceea ce înseamnă haine și accesorii scumpe. Vedeta a investit sume colosale în imaginea sa de artist, iar acum, la rândul ei, inspiră alte persoane cu stilul său. 

Delia are acasă o garderobă impresionantă. Artist are multe pasiuni costisitoare atunci când vine vorba de stil și haine. Jurata de la „iUmor” nu e uită niciodată la bani, iar dacă i se pune pata pe un accesorie, atunci al ei este! Dar, artista nu pune accent doar pe haine și pantofi, ci și pe parfumuri.

În urmă cu câteva luni, diva le-a arătat celor care o urmăresc colecția ei de parfumuri. Inutil să mai precizăm că toate era scumpe sau ediție limitată! Artista și-a cultivat această pasiune pentru esențele puternice și frumos mirositoare încă de când era mică. Deși nimeni din familia ei nu cumpăra obsesiv parfumuri, Delia a fost fix excepția de la regulă.

Artista a recunoscut că, atunci când era mică, ar fi făcut orice pentru a-și cumpăra un parfum. Desigur, nu avea acces la esențele scumpe de acum, dar se mulțumea cu ce avea. Evident, la vârsta aceea, artista nu avea bani, așa că a găsit metoda perfectă de a intra în posesia parfumurilor preferate.

Delia, amintiri din copilărie. Cum reușea să-și cumpere parfumuri de mică, deși nu avea bani
social media

Delia nu mai duce lipsă de parfumuri

Gina Matache, mama Deliei, o trimitea pe aceasta de fiecare dată la cumpărături. Delia avea spiritul antreprenorial încă de pe atunci, așa că a pus în aplicare un plan inedit. Orice rest care rămânea de la suma dată de mama ei, mergea direct în pușculița sa.

Astfel, în scurt timp, Delia reușise să adune o mică colecție de parfumuri. Mama ei nu era deloc de acord cu o astfel de „investiție”, așa că tot ce găsea, arunca. Artista era foarte revoltată că toată munca și plăcerea ei erau aruncate pe Apa Sâmbetei.

„Când eram mică, îmi doream parfumuri și mama, până la o anumită vârstă, mi le arunca. Mă trimitea să cumpăr chestii și eu păstram restul. Un rest de azi, un rest de mâine și mă duceam să cumpăr un B.U. Mi le găsea ascunse și mi le arunca. Le schimbam ascunzătoarea și le găsea. Mă durea sufletul.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.