Gina Matache nici nu își putea dori ceva mai mult pentru fiicele sale.

Gina Matache are toate motivele să fie fericită. Cele două fiice ale sale, Oana și Delia au căsnicii fericite, iar soții lor sunt cei care le susțin cel mai mult. Mama Deliei nu este genul de persoană care să intervină în familia altora, tocmai de aceea, nu vorbește prea des nici despre mariajul fiicelor ei.

Gina Matache este o prezență extrem de discretă în spațiul monden. Deși fiicele ei sunt celebre, Gina a preferat să le lase pe ele să strălucească în lumina reflectoarelor. Nu mai este niciun secret faptul că, atât Oana, cât și Delia au moștenit talentul de la mama lor. Chiar dacă poate părea surprinzător, Gina nu a intervenit niciodată, direct, în alegerile fiicelor sale.

Oana și Delia au știut de mici că vor urma o carieră în lumina reflectoarelor. Muzica a fost prima lor dragoste, iar părinții nu au făcut decât să le susțină să meargă pe acest drum. Acum, celor două le merge foarte bine pe plan profesional, dar nici de cel personal nu se pot plânge. Artistele sunt căsătorite de ani buni, iar mariajele lor par mai solide ca niciodată.

Cât despre ginerii ei, Gina Matache are numai cuvinte de laudă la adresa lor. Femeia este extrem de încântată de alegerile făcute de fiicele ei, mai ales când le vede că sunt fericite și iubite. Atât Răzvan Munteanu, cât și Răzvan Miheț au o relație extraordinară cu soacra lor.

weekend. Gina Matache a dat cărțile pe față. Cum se înțelege mama Deliei cu ginerii săi
arhivă presă

Gina Matache este o soacră fericită

Gina Matache susține că nu are motive să nu fie mulțumită de cei doi gineri ai săi. Ambii sunt bărbați de succes și, cel mai important, le iubesc și le respectă pe fiicele ei. În plus, aceasta nici nu se intersectează prea des cu ei, așa că nu prea se „deranjează” reciproc decât de câteva ori pe an.

Nu aș avea de ce să nu mă înțeleg cu ei. În primul rând, că nu ne vedem foarte des. Nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce. Am doi gineri minunați, doi oameni care nu aparțin epocii ăsteia.

Mă uit în jurul meu și văd tineret dinăsta care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni dinăstea ciudate, ori cu droguri. Am zis, Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez”, a declarat Gina Matache, potrivit viva.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.