Delia a rupt gura târgului cu cea mai recentă apariție.

Delia a fost mereu criticată din cauza stilului vestimentar. Artista a abordat zone greu de înțeles de către mulți și, tocmai de aceea, a agitat mereu apele în online. De data asta, diva a renunțat la „hainele de băiețel” și s-a afișat mai senzuală ca niciodată.

Nu mai este niciun secret faptul că Delia este un fashion icon. Artista pune mereu mâna pe cele mai tari piese vestimentare și face senzație cu fiecare apariție. Jurata de la „iUmor” investește sume colosale în haine, dar nu regretă deloc. Ba mai mult, susține că asta face parte din „datoria” unui artist, să aibă mereu o imagine impecabilă.

De multe ori, Delia a ajuns în gura publicul tocmai din cauza stilului vestimentar pe care l-a abordat. Mereu s-a găsit cineva care să o pună la zid și care să își verse nemulțumirea în online. Delia a fost acuzată, de multe ori, că poartă numai haine de „băiețel” și că nu este deloc feminină. Artista nu a pus la suflet astfel de vorbe, ci, din contră.

Delia, mai provocatoare ca niciodată. Artista a purtat o ținută care i-a lăsat abdomenul tonifiat la vedere
Social media

Delia are o garderobă impresionantă

Ceea ce n-au înțeles cei care o urmăresc este faptul că Delia nu are un stil anume, ci este extrem de cameleonică. Diva poate trece cu ușurință dintr-o zonă în alta și să îi stea bine cu absolut tot ce poartă. Și, drept dovadă, stilurile ei au inspirat multe doamne și domnișoare.

De data asta, artista a decis să împace și tabăra care o acuza că poartă haine „lălâi”. Delia a scos din dulap cea mai sexy ținută și a făcut ravagii cu ea în online. Jurata de la „iUmor” a optat pentru o fustă cu paiete pe care a aceesorizat-o cu un sacou alb. Sacoul a fost piesa de rezistență, iar asta pentru că a scos la iveală abdomenul lucrat la sală.

@delia♬ As It Was – PREP

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.