„Cine m-a făcut om mare”, asta se întreabă Delia atunci când vede în ce direcție merge societatea.

Delia este extrem de asumată atunci când vine vorba de părerile ei. Nu mai este niciun secret faptul că aceasta nu este deloc de acord cu tiparele societății. În plus, artista face orice ca să poată ieși din ele. Tocmai de asta, nu este deloc de acord cu imaginea femeii care se promovează obsesiv peste tot.

Delia are o relație specială cu fanii ei, relație bazată pe foarte multă transparență. Artista este de părere că urmăritorii ei mai bine află direct de la sursă anumite informații, decât din presă. Cei care stau geană pe conturile ei sociale, sigur au observat că jurata de la „X Factor” este mereu diferită de restul lumii.

Delia nu este deloc de acord cu faptul că femeia este promovată cu fiind o ființă sensibilă și vulnerabilă. Artista nu spune aceste vorbe doar pentru că sunt la modă, ci și pentru că crede cu tărie în ele. Și nu este pentru prima dată când își exprimă liber părerile, fără să îi pese dacă îi deranjează sau nu pe cei din jur.

„Societatea de învață cum să fii și îți dă startul în viață. Dacă ți se spune de mică că trebuie să fii femeie, ceea ce presupune că trebuie să fii fragilă, supusă. Ți se cer niște lucruri și ai senzație că așa e, pentru că asta e realitatea pe care o știi.”

Delia dă de pământ cu regulile societății. Ce crede artista despre rolul femeii
Facebook

Delia nu are de gând să aibă copii prea curând

În trecut, Delia a mai abordat subiecte sensibile, cum ar fi cele legate de stilul ei vestimentar sau de lipsa dorinței de a deveni mamă. Din cele spuse de vedetă, se pare că tot societatea a fost cea care a influențat-o să ia anumite deciziii. Soția lui Răzvan Matache nu s-a ferit să recunoască că nu are nici cea mai mică dorință de a aduce un copil pe lume.

Explicația ei, la vremea aceea, a fost una cât se poate de pertinentă. Delia este de părere că un copil nu s-ar dezvolta așa cum trebuie în mediul actual. Tocmai de asta, preferă să nu devină mamă și să evite suferința acestuia. Cel mai important este faptul că soțul ei o susține foarte mult în această direcție.

@diana.blogger #foryou #foryoupage #viral #fyp #viralvideo #bucurestiromania🇷🇴 #bucuresti #romania #chisinaumoldova #chisinau #moldova #dianablogger #vorbestemoldova ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.