Delia este foarte transparentă și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

Delia a fost mereu adepta provocărilor. Artistei îi plac aventurile și experiențele noi, iar înainte de a se îndrăgosti iremediabil de munte, vedeta a vrut să descopere tot ce are țara noastră de oferit. Soția lui Răzvan Munteanu s-a implicat în fel de proiecte TV, iar unele dintre ele au pus-o față în față cu situații inedite.

Delia este una dintre cele mai deschise vedete de la noi. Jurata de la „X Factor” îmbrățisează orice trend care apare și pare că este mai tânără ca niciodată. Artista ține pasul cu tot ce este nou și este cunoscută ca fiind una dintre cele mai cameleonice vedete din lumea mondenă de la noi.

Pentru cei care nu mai țin minte, Delia a participat, la un moment dat la emisiunea „Șatra”. Formatul era prezentat de Cosmin Cernat și a fost o premieră pentru televiziunea de la noi. „Șatra” aducea în plin plan vedete de la noi care erau nevoite să se adapteze stilului de viață al rromilor autentici.

Delia, pentru prima dată într-o curte autentică de rromi. Artista a rămas fără cuvinte atunci când a văzut condițiile acestora
Facebook

Delia, față în față cu realitatea dură

Delia a acceptat imediat provocarea, mai ales că era pentru prima dată când interacționa cu un astfel de mediu. Artista s-a obițnuit destul de repede cu noul stil de viață, însă un sigur aspect i-a ridicat probleme. Jurata de la „X Factor” are anumite bariere peste care nu poate trece atunci când vine vorba de igiena personală.

În momentul în care a aflat că toaleta rromilor este în curte, blondina a avut un adevărat șoc. Delia a avut dubii dacă să folosească sau nu WC-ul din dotare, mai ales că, inițial, a avut impresia că este o glumă. După ce s-a convins că totul este cât se poate de real, vedeta nu a avut altă variantă decât să se conformeze.

„Cum se spune la asta, în țigănește? WC?! Adică e un cuvântul universal. De aicea mă descurc. Aoleu, pleacă de aici!”, au fost o parte dintre replicile Deliei.

 

@diana.blogger #viral #chisinaumoldova #vorbestemoldova #dianablogger #bucurestiromania🇷🇴 #deliamatache #fanny ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.