Andreea Marin așteaptă în fiecare an cu nerăbdare perioada sărbătorilor.

Andreea Marin este o mare iubitoare a sărbătorilor de iarnă. Totul este magic și special pentru ea, mai ales de când a apărut în viața sa micuța Violeta. În fiecare an, fosta „Zână” împodobește bradul cu mari emoții și nu uită niciodată să atârne obiectul ei preferat.

Andreea Marin este una dintre vedetele care respectă cu sfințenie Crăciunul. Această sărbătoare îi dă o stare de bine și se simte mai norocoasă ca niciodată, mai ales de când este mama Violetei. Cele două au făcut o tradiție din a împodobi bradul în fiecare an și au un obiect special pe care îl pun la loc de cinste în falnicul brad.

Este vorba despre un glob de sticlă pe care l-a pictat chiar Violeta cu ceva timp în urmă. Andreea a recunoscut, de multe ori, că fiica sa are o inclinație către tot ce înseamnă arta. Violeta este atrasă de pictură, iar mama sa o încurajează spre această direcție.

„În jurul bradului și în jurul mesei cu bunătăți tradiționale, la noi acasă. În brăduțul meu, întotdeauna așez globuri pictate manual și realizate de o prietenă. Pe unul dintre globuri, la care țin cel mai mult, este fiica mea”, a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars.

Decorațiunea care nu lipsește din bradul Andreei Marin. Vedeta respectă tradiția în fiecare an
Social media

Andreea Marin, sărbători magice alături de fiica sa

Pentru Andreea Marin, luna decembrie este una specială nu doar datorită sărbătorilor, ci și datorită faptului că ambele sunt născute în această lună. Vedeta și fiica ei încep să simtă atmosfera festivă încă din noimebrie. Sfântul Andrei este cel care dă startul la ele acasă, iar toată magia se termină abia după anul nou.

Andreei Marin îi plac foarte mult sărbătorile liniștite, petrecute alături de Violeta. Vedeta vrea ca fiica ei să moștenească aceeași pasiune pentru Crăciunul în familie și să prețuiască adevărate valori care contează în această perioadă. Prezentatoarea nu a pus niciodată preț pe lucrurile materiale și vrea ca același lucru să o învețe și pe fiica ei.

Cum până la Crăciun a mai rămas puțin timp, cele două sunt mai nerăbdătoare ca niciodată. În plus, cu siguranță, Moș Crăciun va veni la Violeta, ca în fiecare an.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.