Andreea Marin nu a uitat niciodată proiectul care i-a adus popularitatea.

Andreea Marin are mulți ași în mânecă pentru perioada viitoare. Vedeta vrea să își surprindă fanii, așa că a început să dezvăluie una dintre cele mai mari surprize pentru perioada viitoare. Prezentatoarea are de gând să readucă la viață chiar emisiunea care a făcut-o celebră. 

Andreea Marin este plină de surprize. Chiar dacă în ultima perioadă nu a mai fost la fel de activă pe TV, asta nu înseamnă că a stat degeaba. Vedeta a lucrat din greu pentru a pune pe picioare unul dintre cele mai dragi formate ale sale. Mai exact, aceasta va reinvia „Surprize, surprize”, spre uimirea tuturor. Din păcate, nu va fi ea prezentatoarea, dar se pare că a găsit un înlocuitor pe măsură.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta a povestit cu mare entuziasm despre proiectul ei. Fosta „Zână a Surprizelor” a găsit deja și prezentatoarea pentru această emisiune care va fi un nou concept și pentru ea. Andreea le-a garantat tuturor că prezentatoarea pe care a găsit-o seamănă foarte mult cu ea, însă varianta din trecut.

Andreea Marin readuce la viață „Surprize, surprize”. Cine va fi prezentator
Instagram

Andreea Marin, proiect de dragul vremurilor bune

„Surprize, surprize” a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni ale anilor 2000 și unul dintre marile pariuri ale TVR-ului. Deși era un format popular, Andreea a spus de multe ori că nu a primit deloc atât bani pe cât ar fi trebuit. Totuși, asta nu a deranjat-o pentru că a fost prima ei piatră la cariera în televiziune.

În prezent, aceasta cochetează cu mai multe domenii și proiecte și pe toate le duce la îndeplinire exemplar. Recent, aceasta a lansat o carte motivațională care speră să-i ajute pe mulți. În plus, Andreea a mai pus bazele și unei școli de televiziune. Acesta este unul dintre proiectele de suflet ale vedetei, mai ales că are ocazia să transmită, mai departe, cunoștiințele ei.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.