Victor Socaciu a murit în a treia zi de Crăciun, iar ultimele săptămâni din viață le-a petrecut în spital. Cantautorul suferise în trecut un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate. După decesul artistului, văduva lui, Brândușa Simion, a decis să se mute din vila de la Cornu, acolo unde a locuit în ultimii ani alături de regretatul interpret. 

Ce vrea să facă Brândușa Simion după moartea lui Victor Socaciu

Victor Socaciu a decedat pe 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Familia lui a explicat că problemele de sănătate ale solistului din ultima vreme nu se trag de la transplantul de rinichi.

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a spus Brândușa Simion, văduva artistului, la scurtă vreme după decesul acestuia.

foto: social media

După ce Victor Socaciu s-a stins din viață și a fost înmormântat, cea de-a patra soție a acestuia, Brândușa Simion, a continuat să locuiască în vila de la Cornu.

Pentru că nu poate trece peste moartea lui Victor Socaciu, femeia a decis să se mute din locuință, după ce vor trece cele 40 de zile de doliu.

„Nu mai vrea să stea acolo, singură. Spune că nu poate, îi este foarte greu”, au declarat apropiații Brândușei Simion, pentru Impact.ro. 

Vila din Cornu le va revine celor 3 copii ai artistului

Mai mult de atât, vila de la Cornu ar urma să fie scoasă la vânzare, ținând cont de faptul că și cei trei copii ai solistului au dreptul la moștenire.

Cei trei copii din căsnicii diferite au dreptul la jumătate din averea tatălui lor, inclusiv la jumătate din casa de la Cornu.

Imediat după decesul lui Socaciu, Brândușa Simion a mărturisit că nu o mai interesează nimic pe acestă lume.

„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa. Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune”, a precizat Brândușa Socaciu pentru impact.ro.