Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Victoraș Socaciu, fiul regretatului cântăreț de muzică folk care a murit pe 27 decembrie, a avut parte de mai multe surprize neplăcute, la funerariile tatălui său. 

Înmormântarea lui Victor Socaciu a avut loc, ieri, în localitatea Cornu din județul Prahova. Printre colegii de scenă care au venit să îl conducă pe ultimul drum s-a numărat și Ducu Bertzi.

Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Declarațiile fiului regretatului artist

Se pare că Victoraș și-a dorit să stea toată noaptea în capela unde trupul lui Victor Socaciu fusese depus cu o zi înainte de înmormântare, dar a fost lovit de un refuz din partea bisericii. Mai mult decât atât, tânărul s-a întristat că lumea nu a venit în număr mare să își ia la revedere de la tatăl lui.

„Ar fi fost frumos să fie mai multă lume. Dar cei care au fost, au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni ai lui. Asta e tot ceea ce contează, până la urmă”, a declarat ieri Victoraș, fiul lui Victor Socaciu, despre înmormântarea tatălui lui.

Marina Almășan a fost contactată în acest sens și a făcut declarații. „Nu vreau sa comentez nimic. Aștept ca Victor sa se întoarcă de la înmormântare”, a declarat Marina Almășan pentru Playtech.ro.

Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Ce a putut să pățească fiul artistului
Captură TV

De ce a murit Victor Socaciu

Victor Socaciu și-a petrecut ultimele șapte săptămâni din viață în spital. Artistul a suferit în trecut un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate, iar în aprilie fusese diagnosticat cu COVID.

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a declarat Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu.

„A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a povestit Brândușa Simion.

„Ne asumăm când avem intervenții, se știe că în spitale sunt bacterii. Am vorbit chiar înainte să se interneze, cum a zis și Brândușa, vorbeam despre videoclipul piesei pe care a scos-o și vorbeam de niște planuri. Nu se gândea nimeni la așa ceva”, a mărturisit Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu.

„A avut simptome, dar nu așa de grave, a fost internat și a răspuns la tratament foarte bine, doar că plămânii au fost afectați și s-a ales cu această pleurezie”, a mai spus Ana-Maria Socaciu despre perioada în care tatăl ei a avut COVID.