Nelu Cortea l-a alintat toată competiția pe Cătălin Bordea „baby”.

Aseară, a avut loc marea finală „America Express”. Lupta a fost una extrem de strânsă, mai ales că jocul s-a dat între cele mai puternice echipe. Acum, odată cu anunțarea câștigătorilor, a venit timpul ca fanii să știe de ce lui Cătălin Bordea i se spune „baby”.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost, de departe, unii dintre cei mai iubiți concurenți de pe „Drumul Aurului”. Echipa comedianților a intrat la inimile celor din jur încă de la primele etape și acolo au rămas. Pe parcurs ce competiția a avansat, cei doi nu au făcut decât să își consolideze prietenia, dar și poziția în topuri.

Nelu și Cătălin s-au omogenizat foarte bine, iar scopul lor a fost unul singur. Și anume, acela de a veni cu marele premiu acasă. „Drumul Aurului” nu a fost deloc unul ușor, dar a meritat din plin. Traseul lor a fost unul plin cu obstacole, cu momente tensionate, însă, toate la un loc au conturat o aventură de neuitat la capătul Pământului.

De unde vine porecla „baby” a lui Cătălin Bordea. Fanii au aflat abia acum
Social media

Cătălin Bordea și-a depășit toate limitele în „America Express”

Cei care au urmărit emisiunea, nu au avut cum să nu observe faptul că Nelu Cortea îl alinta mai mereu pe partenerul lui „baby”. Cătălin Bordea ajunsese să fie cunoscut de către toți colegii lui după porecla „baby”. Iar pentru cei care nu știau de unde vine, explicația a dat-o chiar Radu Bucălae, într-un episod de podcast.

„Îi zicem „baby” de când am fost la botezul băitelul lui Nelu, Amoon. Le-am zis o poveste când am fost prima dată la mare. M-am dus cu fratele meu mai mare și cu încă 2 vecini de la țară. Eu aveam vreo 16 ani. Am fost cu o Dacia 1310 care ne-a dus până acolo. Repet! Patru oameni de la țară pe Autostrada Soarelui. Eu cu fratele meu eram în spate. La un moment dat, iubita șoferului, de la țară a zis când s-a uitat pe câmp: „Ia, uite, baby, vaca!”, a povestit Radu Bucălae.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.