Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost una dintre cele mai puternice perechi din „America Express”.

Nu este de mirare că au ajuns în marea finală pentru că cei doi au luptat în fiecare etapă. Pe lângă contractele pe care le-au negociat înainte de a pleca, cei doi prieteni au câștigat mulți bani și pe traseu.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea se pot lăuda cu o experiență unică în viață. Cei doi au spus „da” aventurii vieții lor și au ajuns în „America Express”. Atunci când au plecat de acasă, niciunul dintre ei nu își imagina ce îi așteaptă. „Drumul Aurului” nu a fost deloc unul ușor, însă, la final, a meritat din plin.

Nelu și Bordea au fost o echipă puternică și a ajuns să joace aproape fiecare joc de amuletă. Cei doi nu doar că au ajuns la joc, dar au și bifat câteva amulete pe drum. Fiecare amuletă valora câteva 1000 de euro,iar în total, fiecare dintre ei a venit acasă cu 4000 de euro doar din amulete.

Câți bani au primit Nelu Cortea și Cătălin Bordea pentru fiecare săptămână petrecută în „America Express”
captură TV

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat marele premiu

În plus, la acești bani, se mai adaugă și sumele pe care le-au negociat pentru fiecare săptămâna petrecută acolo, în „America Express”. Potrivit celor de la cancan.ro, Bordea și Cortea ar fi primit între 1000 și 1500 de euro pentru fiecare săptămână în care au stat pe „Drumul Aurului”.

De departe, cel mai mare premiu pentru ei este cel câștigat în marea finală. Cei doi au pus mâna pe cei 30.000 de euro pentru că au fost echipa de pe primul loc. Spre dezamăgirea adversarelor lor, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost marii câștigători ai celui de-al cincilea sezon de „America Express”.

Astfel, la un simplu calcul, rezultă că Nelu Cortea și Cătălin Bordea au venit acasă cu o mică avere. Premiile de la amulete, contractul, dar și premiul cel mare le-a adus, aproximativ, 32.000 de euro.