Theo Rose s-a impus pe piața muzicală în ultimii ani mai mult ca niciodată. Artista lansează piese pe bandă rulantă și, atunci când nu compune pentru ea, lucrează cu alți artiștii. Talentul ei a fost observat și de către colegii de breaslă care se bat în colaborări cu ea. Artista este un adevărat magnet de vizualizări și nu este de mirare că are un succes fulminant.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Fanii ei se încadrează în toate categoriile de vârstă, mai ales că aceasta abordează toate stilurile muzicale. Dacă acum debordează de versatilitate, la începutul carierei sale, lucrurile stăteau diferit.

Theo Rose a cochetat mereu cu muzica, dar abia în 2013 și-a luat inima în dinți și a lansat o piesă oficială. La vremea acea, artista avea un stil diferit, atât muzical, cât și vestimentar. Theo cânta hip-hop și se îmbrăca total diferit față de stilul sexy și provocator pe care îl abordează azi.

Theo Rose a avut-o ca profesoară de muzică pe sora ei

Prima ei piesă, „Diamonds and pearls” a adunat 500.000 de vizualizări pe Youtube și acela a fost primul semn al succesului. Chiar dacă nu se compară cu zecile de milioane de vizualizări pe care le are azi, raportat la acea perioadă, însemna mult. Theo Rose își amintește cu drag de acea perioadă și, mai ales, de primele ei ore de canto.

Artista a știut de la o vârstă fragedă că este atrasă de muzică și, tocmai de aceea, părinții ei au încurajat-o foarte mult în această direcție. Vedeta a fost dusă la multe ore de canto, dar, din păcate, acolo nu a găsit ceea ce se aștepta. Norocul ei cel mai mare a fost chiar sora sa.

Raluca Diaconu a fost cea care s-a ocupat intens de sora ei mai mică. Având în vedere rezultatul de azi și ceea ce înseamnă întreg pachetul Theo Rose, este mai mult decât evident că Raluca a avut o influență bună asupra ei.

Sora mea și-a investit copilăria în educația mea. Sora mea și-a ratat copilăria pentru mine. Eu cred că cu scopul ăsta s-a născut. S-a născut ca să îmi serveasă mie drept exemplu. Dacă nu ar fi fost ea, aș fi fost ceva mai nasol eu azi”, a declarat Theo Rose potrivit unica.ro.