În prezent, nu este persoană care să nu fi auzit, măcar odată, de Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea este recunoscută pentru vocea ei inconfundabilă. Majoritatea celor care o cunosc în prezent, o știu de la „Te cunosc de undeva”. Nu multă lume știe că, înainte de a fi jurat la Antena 1, în adolecență, aceasta participa la concursuri de talente.

Ozana Barabancea nu mai are nevoie de nicio introducere. Soprana și-a demonstrat deja toate calitățile și nu mai există nicio îndoială că este extrem de talentată. Vedeta a vrut mereu ca oamenii să o aprecieze pentru cariera ei fulminantă. Drept dovadă, niciodată nu și-a expus viața privată pe tavă și nu a făcut un cancan din asta.

Ozana a muncit până când numele ei a devenit destul de sonor în lumea muzicală. Ani la rând, soprana a urcat pe cele mai mare scene din lume și a dus numele României mai departe. Vocea ei a primit numai laude, iar asta nu a fpcut decât să-i confirme că tot ce face este la superlativ.

De nerecunoscut! Cum arăta Ozana Barabancea pe vremea când era concurentă la „Ploaia de stele”. VIDEO
Facebook

Ozana Barabancea a trecut prin transformări radicale

De ani buni, Ozana a bătut palma cu cei de la Antena 1 și a intrat în gașca juraților. În fiecare sâmbătă, timp de 17 sezoane, artista a jurizat sute de concurenți care i-au trecut prin față. Nu mai este niciun secret că ea era cel mai de temut jurat. Ozana și-a dorit de la toată lumea performanță, exact la fel cum a reușit și ea de-a lungul carierei.

Înainte ca toată lumea să știe cine este, Barabancea a început cu pași mici. În primă fază, aceasta participa la concursurile de talent de pe vremea ei. Unul dintre cele mai celebre în acea perioadă era „Plasa de stele”. Cei care au urmărit-o acolo, sigur nu au mai recunoscut-o.

Ozana era foarte tânără atunci când făcea furori la celebrul concurs. Pentru cei care nu au prins acele vremuri sau, pur și simplu pentru nostalgici, lăsam acest videoclip aici.

@baiatulcufilme #fy #ioanpaulioan #ploaiadestele #cosmincernat #tvr1 ♬ sunet original – Băiatul🎬cu 🎬filme

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.