Ozana Barabancea vorbește foarte rar de viața ei personalp,

Ozana Barabancea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Soprana a urcat pe cele mai mari scene ale lumii și i-a cucerit pe toți cu vocea ei. Dacă în fața publicului apărea mereu cu zâmbetul pe buze, în realitate, viața ei nu era chiar atât de roz.

Ozana Barabancea a trecut prin multe până a ajunge în punctul în care este azi. Vedeta a depus eforturi colosale pentru ca numele ei să aibă rezonanță. Azi, multă lume o știe datorită scaunului de jurat pe care îl ocupă la „Te cunosc de undeva”. Înainte de asta, Ozana urca pe scenele de la operă și făcea senzație cu vocea ei.

Profesional, vedetei i-a mers mereu bine. Din păcate, nu același lucru îl poate spune și despre planul personal. Ozana Barabancea nu a avut prea mult noroc în dragoste. Cel care părea sufletul ei pereche a dezamăgit-o, iar relația ei nu a durat prea mult.

Ozana Barabancea și-a crescut copiii cu o pensie alimentară de 35 de lei. Cât de greu i-a fost vedetei în tot acest timp
Facebook

Ozana Barabancea, puternică de dragul copiilor

Atunci când a văzut că lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită, Ozana a decis să divorțeze de soțul ei. Cei doi au împreună doi copii, de care se pare că tatăl lor a cam uitat. Cel puțin, din punct de vedere financiar. Așa cum era de așteptat, după divorț, bărbatul a fost obligat să plătească o pensie alimentară.

Spre uimirea tuturor, fostul soț al Ozanei nu prea și-a luat în serios obligația. Ba mai mult, suma de bani pe care o oferea pentru băiatul lui a fost nici mai mult, nici mai puțin de 35 de lei. Partea dificilă pentru Ozana de abia de acum a urmat.

Vedeta mai are și o fetiță cu fostul ei partener. Dacă pentru băiatul pe care îl au împreună, bărbatul a plătit doar 35 de lei, în cazul fetiței a fost și mai rău. Aceasta nu a văzut niciun leu din partea tatălui ei. Ozana nu sa lăsat și a luptat pentru drepturile copiilor ei. Între timp, bărbatul a fost obligat să plătească totul retroactiv.

@video.clipuri1 #ozanabarabancea #pensiealimentara #foryou #fy #2022 #bucuresti #videoclipuri1 #romania ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.