Înainte de a fi mamă și fiica, Andreea Esca și Alexia Eram sunt cele mai bune prietene.

Alexia Eram și Andreea Esca sunt văzute foarte des împreună la anumite evenimente. Cele două se susțin reciproc și iau decizii de comun acord. Deși Alexia are 22 de ani, încă pune foarte mare preț pe vorbele mamei sale. Asumate din fire, ambele recunosc că au momente în care se mai și ciondănesc.

Alexia Eram poate spune că are foarte mare noroc cu mama ei. Dincolo de imaginea puternică pe care o are Andreea Esca, vedeta a fost o mamă minunată pentru copiii ei. Prezentatoarea știrilor de la PRO TV s-a asigurat că le transmite cele mai bune valori copiilor ei și i-a reușit asta din plin.

Andreea Esca este foarte mândră de Alexia și de Aris. Ambii și-au dorit să construiască ceva în viață și să fie independenți. În timp ce Aris a ales să stea departe de casă pentru studii, Alexia nu s-a putut despărți de mama ei. Fiica Andreea Esca a rămas în Capitală și s-a implicat în multe proiecte, unele comune cu mama ei.

Așa cum deja știu o parte din urmăritorii Alexiei, influencera este parte din proiectul mamei sale, „AList”. Cele două colaborează pe partea editorială, iar Alexia are câteva rubrici de care se ocupă exemplar. Influencera nu s-a culcat pe urechea că este fiica Andreei Esca. Din contră, a muncit din greu pentru a merita toate laudele din prezent.

De la ce pornesc certurile dintre Alexia Eram și Andreea Esca. Cele două recunosc că nu au o relație perfectă
Facebook

Alexia Eram este mândră de educația primită

De fiecare dată când sunt zărite împreună, cele două sunt cu zâmbetul pe buze și emană fericire. Andreea Esca și Alexia Eram se înțeleg minunat, dar au și mici excepții. Cele două se ceartă rar, iar, de cele mai multe ori, sunt doar diferențe de opinie.

Atât Alexia, cât și Andreea sunt caractere puternice, dar știu când să cedeze. După un moment tensionat, ambele îți dau seama că au greșit, iar la finalul zilei, Andreea este foarte mândră de fiica ei, Alexia.

„Toată lumea se ceartă. Suntem ba alb, ba negru, tot timpul. Depinde de zile. Nu ne gândim la certuri. Ne gândim întotdeauna cum am fost când am fost cel mai bine”, a spus Andreea Esca.

@video.clipuri1 #alexiaeram #andreeaesca #interviu #fy #foryou #2022 #videoclipuri1 ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.