Alexia Eram este una dintre cele mai influente tinere din online. Fiica Andreei Esca s-a afirmat pe Instagram încă dinainte de vremea majoratului și a muncit constant pentru a avea o imagine puternică. Acum, proaspăta absolventă are multe planuri pe listă.

Alexia Eram face parte din categoria copiilor care au avut tot ce și-au dorit. Vedeta nu a profitat nicio secundă de situația familiei sale și a dorit să muncească pentru tot. Acum, Alexia se poate lăuda cu zeci de proiecte de succes în plină desfășurare, dar și cu propriul ei apartament.

Iubita lui Mario Fresh a știut mereu cum să îmbine utilul cu plăcutul. Influencera s-a distrat, dar a și muncit pentru a face performanță. Urmăritorii Alexiei știu deja că vedeta este fascinată de tot ceea ce înseamnă moda și nu numai.

În urmă cu câțiva ani, Alexia Eram își lansa primul ei ruj. De atunci și până acum, fanii au tot așteptat ca fiica Andreei Esca să își extindă colecția de makeup. Nu a făcut-o până acum și se pare că a avut și câteva motive destul de întemeiate.

Alexia Eram, Kylie Jenner de România. Ce planuri are fiica Andreei Esca Facebook

Alexia Eram își dorește propriul business

Unul dintre ele și, poate și cel mai important, a fost legat de studii. Alexia a fost plecată în Londra, acolo unde a urmat cursurile unei univeristăți foarte prestigioasă. Apoi, a venit pandemia și s-a concentrat mai mult pe proiectele finale.

Acum, Alexia poate spune că are ma mult timp liber și este motivată și de altceva. Influencera a fost cursanta Anei Cucuta în urmă cu câteva luni. Aceasta și-a dorit foarte mult să învețe bazele makeup-ului și să se poată descurca singură atunci când este pe grabă sau are un eveniment inopinant.

Alexia a vorbit recent despre asta, dar și despre faptul că simte că a făcut cea mai bună alegere urmând acele cursuri. Mai mult, pe viitor, aceasta nu exclude posibilitatea de a-și pune semnătura pe mai multe produse de makeup.

@revistaego.ro Fiica Andreei Esca nu vrea să preia afacerile familiei. Alexia Eram: „Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint” – link in bio pentru interviul complet! #alexiaeram #andreeaesca #interviu #EGOromania #ego #vedeteromania #vedete ♬ sunet original – www.EGO.ro