Mira este foarte sinceră cu fanii ei și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Recent, artista și-a pus urmăritorii în cap după ce a spus care este cea mai mare frică a lui. Deși a explicat ce a vrut să spună, se pare că pentru fanii nu a fost suficient. 

Cei care o urmăresc pe Mira de ani buni, știu că artista are anumite frici și fobii. Una dintre ele este cea de câini și este foarte justificată. În urmă cu aproape un an, artista a filmat o reclamă alături de Dorian Popa. Și cum vloggerul nu este niciodată singur, Cheluțu a fost și el prezent.

Într-o clipă de neațenție, animalul a mușcat-o pe Mira, iar de atunci, artista a căpătat o frică de câini. În plus și mama ei are aceeși teamă de patrupede. Și în cazul ei, un câine a mușcat-o mai demult, iar de atunci, nu se mai apropie de astfel de animale.

De ce se teme Mira cel mai mult. Și Delia este în aceeași situație social media

Mira, o serie de propuneri pentru posesorii de animale

Pentru că Mira vede mai mereu, pe stradă, animale de companie nesupravegheate sau fără lesă, a decis să fie ea cea care trage un semnal de alarmă. Artista a spus că este foarte incomod pentru o persoană cu frică de câini să vadă astfel de animale libere. Ba mai mult, a precizat că o botniță ar fi foarte utilă în astfel de cazuri.

Evident, așa cum era de așteptat, declarațiile ei au împărțit internetu-n două. Fanii artistei s-au revoltat și au pus-o la zid pentru cele spuse. Într-un astfel de context agitat, Mira a decis să fie mult mai explicită. Artista a subliniat faptul că și ea are animale și este o mare iubitoare a lor, însă sunt unele lucruri peste care nu poate trece. Ba mai mult, a discutat și cu Delia și se pare că și ea se confruntă cu aceeași frică.