Mira știe, deja, cum va arăta viața ei atunci când va avea copii.

După despărțirea de toboșarul ei, Andrei Ivan, Mira și-a găsit fericirea în brațele lui Levi Elekes. La început, cei doi au fost destul de discreți cu relația lor, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Acum, se alintă „soț” și „soție”, așa că toată lumea se întreabă „pe când un copil?”

Mira poate spune că, în sfârșit, a ieșit soarele și pe strada ei. Artista este mai îndrăgostită ca niciodată și trăiește iubire parcă desprinsă din povești. Vedeta și Levi Elekes sunt suflete pereche și subliniază asta ori de câte ori au ocazia. Porumbeii locuiesc împreună de ceva timp, semn că relația lor avansează cu pași repezi.

Mira și iubitul ei se comportă deja ca o familie, așa că cei din jurul lor se întreabă când vor trece la nivelul următor. Vedeta a declarat de multe ori că nu este adepta căsniciilor tradiționale și contează, mai mult, să se înțeleagă cu cel de lângă ea. Iar dintre toți partenerii ei de până acum, Levi este cel care a reușit să o mulțumească pe deplin.

Ba mai mult, Mira se gândește deja la copii. Artista a spus că și-ar dori enorm să fie mamă tânără, însă simte că acum nu este momentul oportun. Vedeta vrea să mai bifeze câteva reușite muzicale, să mai călătorească, iar abia apoi să treacă la acest capitol.

Mira este dispusă să renunțe la muzică pentru un copil. „Vreau să îi ofer timp”
social media

Mira vrea să fiu o mamă prezentă în viața copiilor ei

Deși mai are până acolo, Mira s-a gândit, deja, la toate aspectele. Atunci când va veni pe lume copilul ei, artista nu vrea să sacrifice niciun plan. Tocmai de aceea, când va fi mămică, va lua o pauză de la muzică. Iar asta pentru că vrea că fetița sau băiețelul ei să aibă parte de toată dragostea și timpul din lume.

În plus, nici nu vrea că ea să facă aceeași greșeală ca părinții ei. Mama și tatăl Mirei sunt artiști, iar toată copilăria ei, cei doi au fost plecați la evenimente.

„E un sacrificiu. De aia nici nu mă grăbesc să fac copii acum. Vreau să îi ofer timp. Știu că am fost în situația în care părinții mei nu mi-au acordat mult timp că erau plecați în cântări. N-aș vrea să-i ofer copilului meu asta. Tocmai de aceea, trag tare acum și când o să simt, să iau o mică pauză”, a spus Mira pentru Antena Stars.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.