Cosmin Seleși a explicat de ce nu vrea să mai meargă la mare în România.

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, Cosmin Seleși a dezvăluit de ce nu mai merge de ani buni pe litoralul românesc. Fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva” a mărturisit că prețurile sunt extrem de scumpe în comparație cu ce se oferă. 

Cosmin Seleși își face vacanțele în străinătate

Cosmin Seleși s-a întors recent dintr-o vacanță în Grecia, destinația preferată de tot mai mulți români. Fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva” a ținut să precizeze că nu mai alege litoralul românesc de ani buni și are și motive să nu o facă. Actorul a mărturisit că vacanța în Grecia l-a costat extrem de puțin, ținând cont că a călătorit cu mașina electrică.

„M-a costat dus-întors 64 de euro. Eu am la drum lung 300 de kilometri autonomie, mers normal, că eu nu merg tare cu copiii”, a explicat Cosmin Seleși, în emisiunea „Vorbește lumea.”

„De ce aleg Grecia de ani de zile? Înainte de Grecia am ales Bulgaria pentru că copiii mei erau mititei, m-am dus vreo 4-5 ani. Tudor era mic, după aia a venit și Ilinca. M-am dus la Albena, o stațiune închisă, are toate resorturile. La ora 23 se închide absolut tot.

Ai șezlongul tău pe plajă. Hotelurile sunt foarte drăguțe, eu, de obicei, aleg hoteluri demipensiune, nu hotel all inclusive. Pentru că înnebunesc, nu-mi place când vin, își cumpără cu roaba, își iau mâncare”, a mai conchis Cosmin Seleși.

foto: instagram

Este dezamăgit de prețurile mari de pe litoralul românesc

El a mai adăugat faptul nu-și permite să meargă la noi la mare. Fostul prezentator tv a răbufnit, mărturisind că mâncarea și servirea în restaurantele noastre de pe litoral sunt ceva de groază.

„Chiar dacă sună ciudat. Nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu sport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece… înnebunesc.

Ți-o aduce și după oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc. De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a mai adăugat Cosmin Seleși.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.