Fiul lui Cosmin Seleși a fost diagnosticat cu sindromul Down.

Cosmin Seleși este un soț și tată mândru, având o soție frumoasă și doi copii care îl împlinesc. Actorul a primit o veste neplăcută din partea medicilor, când fiul său a fost diagnosticat cu o boală foarte cunoscută.

Cosmin Seleși a observat că fiul său era agresiv cu ceilalți copii și nu avea un răspuns pentru comportamentul său. A mers să îi facă mai multe investigații, iar medicii au ajuns la concluzia că are sindromul Down la vârsta de 11 ani. Unul dintre simptomele cele mai cunoscute ale bolii este agresivitatea.

Actorul a aflat că diagnosticul a fost greșit, iar situația copilului s-a remediat, lucru care l-a bucurat pe părintele său. În prezent, Tudor este un băiat cuminte și dă dovadă de o mare sensibilitate.

„Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: „Vezi că are sindromul Down” și să mă duc cu el la psihiatru. M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: „Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu.” Eram terminat.”, a spus Cosmin Seleși în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.