Bordea și Cortea s-au aventurat împreună pe „Drumul Aurului”.

De departe, 2022 a fost un an plin cu de toate pentru Cătălin Bordea. Comediantul a renunțat la canapeaua confortabilă de la „Xtra Night Show” și a spus „da” uneia dintre cele mai grele competiții din România. Deși a fost motivat de soția lui, nu Livia a fost cea care l-a însoțit pe „Drumul Aurului”.

„America Express” este o competiție care surprinde la tot pasul. Probele, oamenii, aventura, toate formează pachetul complet pentru o experiență de neuitat. Sezoanele trecute din „Asia Express” i-au făcut pe mulți să își dorească statutul de concurenți. Printre ei s-a numărat și Cătălin Bordea.

Bordea recunoaște că cea care l-a împins pe acest drum a fost chiar soția lui. Livia este mare fană a emisiunii și nu a ratat niciun sezon. Văzând cum se desfășoară probele și care este atmosfera, aceasta și-a dorit să plece pe „Drumul Aurului” cu soțul ei. Din păcate, pe ultima sută de metri, s-a răzgândit.

Livia Bordea a cântărit mai bine decizia și a ajuns la concluzia că nu vrea ca relația ei să aibă de suferit după „America Express”. Aceasta a vpzut și în sezoanele trecute că relațiile și cuplurile sunt mereu mai tensionate în concurs. Tocmai de aceea, l-a încurajat pe Cătălin să își aleagă un prieten și să meargă cu el.

De ce nu a mers Cătălin Bordea în „America Express” cu soția sa. Comediantul l-a preferat pe Nelu Cortea
captură TV

Cătălin Bordea, printre favoriții din „America Express”

Bordea nu a stat prea mult pe gânduri și l-a ales instant pe Nelu Cortea. Cei doi se cunosc de foarte mult timp și își știu minusurile și plusurile. Cortea a fost și el de acord să plece pentru câteva săptămâni departe de familie și așa a luat naștere echipa lor.

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar… Livia mi-a spus să mergem.Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, a spus Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Cei care s-au uitat până acum la „America Express”, sigur și-au dat seama că Bordea și Cortea sunt doi adversari de temut. Au fost pe locurile fruntașe ale primei etape, iar mulți îi văd, deja, în finală.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.