Denis Roabeș a avut un motiv întemeiat pentru care i-a ascuns mamei sale că face parte din juriul emisiunii „Vocea României”.

Ieri, fanii emisiunii „Vocea României” au avut parte de o surpriză uriașă, având în vedere că au început filmările pentru noul sezon al emisiunii. Sezonul cu numărul 10 vine cu câteva schimbări de juriu, de această dată fiind format din Theo Rose, Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Denis Roabeș. 

Denis Roabeș (The Motans) recunoaște că iubita sa a fost prima persoană care a aflat că va face parte dintre cei cinci jurați ai emisiunii „Vocea României”. Cu toate acestea, artistul i-a ascuns mamei sale acest lucru și speră ca aceasta să nu se supere. Cel mai probabil a aflat din presă, având în vedere că ieri au avut loc primele filmări ale noului sezon.

„Nu cred că o să se supere..”

Sursa: Colaj Substanțial

„I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând. Sincer, această informație nu s-a revărsat mai departe. Nici mama momentan nu știe că fac parte din juriul de la Vocea României. Află astăzi (n.r. luni, în prima zi de filmări). Nu cred că o să se supere că nu i-am zis sau o să mă certe. În niciun caz. Am vrut să-i păstrez o surpriză plăcută.” a declarat Denis Roabeș pentru ego.ro

The Motans, așa cu este cunoscut publicului, mărturisește că până la acest moment nu a luat în calcul participarea în cadrul unei emisiuni de acest gen. În același timp, antrenorul de la „Vocea României” spune că are pregătirea necesară pentru a ocupa scaunul de jurat.

„Până în acest an eu nu m-am gândit să particip la vreun concurs de acest gen, dar pentru Vocea României chiar m-am gândit și am ajuns la concluzia că am acumulat deja experiența de care este nevoie și sunt pregătit de un concurs de genul acesta ca să pot oferi tuturor concurenților, pentru care o să mă întorc, și care o să mă aleagă, ceea ce ei au nevoie.” a mai spus juratul pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.