Denis Roabeș (The Motans) a fost invitatul lui Damian Drăghici în podcastul său în urmă cu ceva timp. Artistul a dezvăluit un lucru mai puțin știut despre începutul carierei sale în muzică.

În momentul în care a făcut primii pași în muzică, Denis Roabeș mărturisește că a fost cuprins de frica de necunoscut. În același timp, piesa „Versus” care a fost lansată în 2016 și s-a bucurat de un real succes a fost făcută pe datorie.

„Am simțit un pic de frică..”

Sursa: Social media

Datorită acestei piese, Denis Roabeș a reușit să ajungă să se bucure de apreciere din partea publicului și popularitate pe radiourile românești.

„Am simțit în mine un pic de frică să fac pasul ăsta. Frica de necunoscut. Ca să înțelegi, în momentul în care am lansat piesa Versus – care mi-a dat un bust să ajung în România, e o piesă făcută pe datorie.” a declarat Denis Roabeș în podcastul găzduit de Damian Drăghici

Înainte de a fi cunoscut publicului, Denis Roabeș activa într-o cu totul altă zonă – marketing. În ciuda faptul că ceea ce făcea îi plăcea, artistul mărturisește că iubirea pentru muzică a fost mai presus de orice. Din acest motiv, a renunțat la tot și s-a ocupat de muzică.

Artistul este de părere că fiecare persoană trebuie să știe concret ce își dorește de la viață pentru a se focaliza întru totul asupra acelui obiectiv.

„Îmi plăcea ce făceam, dar marea mea dragoste e muzica. La un moment dat am lăsat totul. Aveam 2 firme. Trăim într-o perioadă în care lumea nu știe ce-și dorește cu adevărat.

Am observat chestia asta și la mine când eram mai tânăr. Azi îmi doresc ceva, poimâine cu totul altceva. Toată goana asta este, de fapt, un mers în cerc. Trebuie să știi foarte bine ce-ți dorești de la viață și să mergi doar în direcția aia.” a mărturisit artistul